Hirdetés

Hamarosan tesztelhető lesz a Delta Force: Hawk Ops, így jelentkezhetsz te is

|

A TiMi Studio Group nemsokára ráereszti a játékosokat a látványos lövöldére.

Hirdetés

Miután a THQ Nordic 2016-ban megvásárolta a Delta Force széria jogait, hosszú ideig nem kezdett vele semmit, aztán 2023-ban életjelet adott magáról a franchise: kiderült, hogy rebootot kap a széria, amit a Delta Force: Hawk Ops fog elkövetni. A legújabb felvonás kiadásáért a Tencenthez tartozó TiMi Studio Group felel, amely egy grandiózus háborús lövöldét ígért a játékosoknak, és az eddigi kedvcsinálók azt mutatták, hogyha ilyen lesz a végeredmény is, akkor betartják a szavukat. 

Márciusban egy piszkosul látványos előzetesen nézhettünk bele a játék egyik játékmódjába, a Havoc Warfare-be, ami egy nagyszabású PvP élményt tartogat, aztán a Hawk Opsot az idei Summer Game Fest során is láthattuk mozgásban, akkor a sztorimódot mutogatták, amiben a Sólyom végveszélyben című film eseményeit élhetjük majd újra, és ez is lenyűgözően nézett ki. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat már akkor megígérte, hogy július folyamán kipróbálható lesz a free-to-play, belső nézetes taktikai shooter, most pedig egy trailer kíséretében azt is elárulták, hogy pontosan mikortól és hogyan. A Delta Force: Hawk Ops alpha tesztje július 18-án fog elrajtolni, és nem árulták el, hogy mikor fejeződik be, szóval valószínűleg hosszú ideig lehet majd próbálgatni a játékmenetet. Azt viszont nem árulták el, hogy mi lesz játszható a tesztelés során, viszont a bejelentő trailer megmutatja, hogy az operátorok hogyan használhatják fel az erősségeiket a küldetés teljesítéséhez: 

Aki kedvet kapott a teszteléshez, az a hivatalos honlapon vagy a Steamen keresztül jelentkezhet. A Delta Force: Hawk Ops egyébként nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, csupán annyi bizonyos, hogy még idén számíthatunk rá PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re, Androidra és iOS-re.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)