Hirdetés

Hamarosan sokkal többen játszhatják a Star Wars Jedi: Survivort

|

Egy lépéssel közelebb kerültünk a Respawn akció-kalandjátékának PS4-es és Xbox One-os rajtjához.

Hirdetés

Tavaly augusztusban osztotta meg a nyilvánossággal a tervét az Electronic Arts, mely alapján jelentősen kiterjesztené a játékosok azon körét, akikre a Star War Jedi: Survivor potenciális vásárlóiként tekinthet. Cal Kestis legutóbbi kalandját jelenleg kizárólag PC-n, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon élhetjük át, ám hamarosan azok is fénykardot ragadhatnak, akik nem mostanában tervezik lecserélni előző generációs konzoljukat.

Márpedig ez a halmaz óriási: becslések szerint a PlayStation 4-es és Xbox One-os tábornak nagyjából csak a fele váltott, a többiek kitartanak a tízéves hardverük (a PS4 Pro és az Xbox One X azért ennél fiatalabb konstrukció) mellett. Ebben a soha véget nem érő, szolgáltatásalapú címeken (Minecraft, Roblox, Fortnite, Apex Legends, Rainbow Six Siege, Call of Duty: Warzone, PUBG stb.) túl az is fontos szerepet játszik, hogy számos kiadó továbbra is támogatja ezeket a platformokat.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor előző generációs konzolokra érkező kiadása még nem kapott premierdátumot, de aligha lehet túl messze a megjelenés, mivel a VGC beszámolója szerint a Respawn alkotása Brazíliában már átesett a korhatár-besorolási folyamaton. Elképzelhető, hogy még a Star Wars Outlaws előtt debütál, bár a Ubisoft játékára ez esetben nem tekinthetünk közvetlen riválisként, az ugyanis elkerüli a PlayStation 4-et és az Xbox One-t.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)