Hirdetés

Hamarosan bejelenthetik a Resident Evil 9-et

|

Egy jel arra utal, hogy a Capcom nem vár sokat a hivatalos leleplezéssel.

Hirdetés

A Capcom több vasat is tart a tűzben a Resident Evil franchise kapcsán: egyrészt készíti a folytatásokat a Resident Evil 7 és Village vonalon, másrészt sorban érkeznek a korábbi részek remake-jei. A széria ismert szivárogtatója, Dusk Golem pár hónapja elárulta, hogy a pletykált Resident Evil 9 az eredeti tervekhez képest késni fog, és legkorábban 2025 végén/2026 elején jelenhet meg, ugyanakkor a Resident Evil Zero és a Resident Evil - Code: Veronica feltámasztása is folyamatban van. 

Rengeteg szóbeszéd után a Resident Evil 9 rendezője, Koshi Nakanishi a Capcom Next Summer 2024 keretében erősítette meg hivatalosan, hogy már dolgoznak a következő új Resident Evil epizódon, de részletekbe természetesen nem ment bele, így a vállalat még tartozik nekünk egy bemutatással. 

Hirdetés

Erre valószínűleg már nem kell sokat várnunk, mivel - ahogyan azt a PC GamesN kiszúrta - a játék adatlapja felbukkant a Metacriticen. Egyelőre túl sok információ nem derül ki a projektről, de az igen, hogy PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re biztosan meg fog jelenni (gyaníthatóan PC-re is, hiszen az eddigi részek is egyszerre jöttek mindháromra, de az egyelőre nem szerepel az adatlapon). A PC GamesN szerint ez arra utal, hogy a Capcom hamarosan bejelentheti a Resident Evil 9-et, amit arra alapoz, hogy a GTA 6 első trailere is azután érkezett, hogy az adatlapja feltűnt a Metacriticen.

Több lehetőség is van az új Resident Evil bemutatására: a héten például tart az Xbox egy partneri eseményt, amelyre több bejelentést is ígér, de lesz idén The Game Awards és ne feledjük, hogy a PlayStation 5 Pro érkezésének megtámogatására a Sony is bármikor tarthat egy új State of Playt. De akárhol is leplezzék le, már nagyon szeretnénk megtudni, hogy tényleg Resident Evil 9: Revenant Shadows lesz-e a címe és egy délkelet-ázsiai faluban játszódik-e, ahogyan azt pletykálták. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)