Hirdetés

Hamarosan befut a Helldivers 2 eddigi legnagyobb frissítése

|

Az Arrowhead Studios részletezte, hogy mit hoz magával az Escalation of Freedom.

Hirdetés

Bár már visszaesett a Helldivers 2 játékosszáma, ami a szolgáltatásalapú játékok velejárója, az Arrowhead Game Studios kooperatív lövöldéje így is az év egyik legnagyobb meglepetése, amely folyamatosan a figyelem középpontjába tudott kerülni frissítései és a közössége miatt.

A játékot kiadó Sony ugyan jól beletiport a játékosok szívébe, amikor 177 országban leállította a PC-s válozat értékesítését, majd visszakozott, de a fejlesztőcsapat azóta mindent megtett azért, hogy visszaépítse a bizalmat, hamarosan pedig megérkezik az eddigi legnagyobb update, amely segíthet visszacsábítani a virtuális demokráciát lelkesen terjesztő népet.

Hirdetés

Az Escalation of Freedom augusztus 6-án rajtol el, és rengeteg tartalmaz hoz. Először jön a Combat Rating 10: Super Helldive, ami az eddigi legnehezebb, legkíméletlenebb nehézségi szint lesz, a nagy kihívással pedig nagy jutalom is jár. Ezen felül új küldetési célok és nagyobb ellenséges előőrsök (mind a robotok, mind a bogarak esetében) gondoskodnak a küldetések változatosságáról, amelyek vadonatúj Super Sample lootot is adnak. A célok ráadásul nem korlátozódnak a Super Helldive-ra, sok közülük más nehézségi szinteken is aktiválódnak. 

Új ellenfelek is lesznek. A bogarak esetében közkívánatra visszatér az eredeti Helldiversből ismert Impaler, valamint bekerül a ködbe burkolózó Spore Charger, illetve a felturbózott Brood Commandernek megfelelő Terminid Alpha Commander. Míg a robotok esetében a félelmetes Rocket Tank érkezik, továbbá más meglepetésegységek is, amiket nem lepleznek le előre. Izgalmas terepet jelent majd a harchoz a mocsár, amely gomolygó köddel, féktelen növényzettel, sötétséggel és kísérteties atmoszférával dobja fel a hangulatot, amihez szükség lesz zseblámpára is. 

Végezetül változik a játékosok kirúgása is: bár a stúdió reméli, hogy a felhasználók jóhiszeműen és sportszerűen járnak el, a visszajelzések alapján egyesek arra használják fel ezt az opciót, hogy másokat bántsanak. Ennek javítása érdekében bevezetnek egy olyan rendszert, amelyben ha a játékost kirúgják, akkor egy új sessionbe fog kerülni, mint házigazda, a csapat összes zsákmányával együtt az előző menetből, és mostantól a játékos minden tárgyat felvehet a kivonás előtt. Az a csapat, amelyik a kirúgást végzi, látni fog egy üzenetet a chat widgetben róla, de a zsákmány változatlan marad. Az Arrowhead szerint ezekkel a változtatásokkal minden játékosnak lehetősége lesz arra, hogy a küldetéseken gyűjtött loottal távozzon, és senki sem veszíthet. 

Az Escalation of Freedom ezeken kívül számos javítást is tartalmazni fog, beleértve a közösségi menü fejlesztéseit (amivel könnyebbé teszik a barátokkal való játékot). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)