Hirdetés

Hamarosan a StarCraft játékok is elérhetők lesznek a Game Passban

|

A Tokyo Game Show alkalmából megejtett StarCraft-bejelentés nem az, amire igazán vágytunk, de kezdetnek megteszi.

Hirdetés

Lassan, de azért érkezgetnek a Game Pass kínálatába az Activision Blizzard játékai. Nem tudni még, hogy a termetes könyvtárból mi kerülhet be, és mi nem, viszont látszik, hogy a Microsoft dolgozik az ügyön: hamarosan a StarCraft sorozat eddig megjelent részei is elérhetővé válnak.

A rossz hír, hogy még több mint egy hónapot kell várnunk: a StarCraft: Remastered, valamint a StarCraft 2: Campaign Collection egyaránt november 5-én érkezik meg a PC Game Pass és a Game Pass Ultimate előfizetők számára, természetesen csak PC-re.

Hirdetés

A StarCraft: Remastered 2017-ben jelent meg, és a WarCraft II: Reforgeddal ellentétben egész jól sikerült, annyira modernizálták csak, amennyire kellett. A Battle.neten euróba kerül, ami drágább, mint egyhavi Ultimate, úgyhogy már ezért megérheti előfizetni.

A StarCraft II: Campaign Collection a három kampányt kínálja egyben, eredeti áron 39,99 euróért. A multis mód jó ideje ingyen játszható, ezért van ez külön kezelve.

Folytatásról nincs hír, de a bejelentés súlyát Phil Spencer azzal növelte, hogy starcraftos pólót viselt a Tokyo Game Show 2024-es előadáson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)