Hirdetés

Ha máshogy nem, most két játékban is kipróbálhatod Elon Musk Cybertruckját

|

Egyszerre zuhan ránk a digitális világban a Cybertruck-mánia.

Hirdetés

Amikor először felfedte a Tesla a Cybertruck dizájnját, akkor sokan azzal viccelődtek, hogy egy textúrák nélküli autó modellnek tűnik egy videojáték alfa verziójából, de legalábbis a retró Lara Croft poligon-melleit idézik vonulatai. Mindenestre annyira ikonikus dizájnról beszélgetünk, hogy azóta már egyedi PC-ház is készült belőle. Elon olyan komolyan vehette a dolgot, mert jött is a játékipari crossover: a Cybertruck hamarosan tényleg bekerül két játékba. A négykerekű fémdoboz a héten mind a Rocket League-be, mind a Fortnite bekerül majd.

Ami a Rocket League-et illeti, ott nem tűnik különösebben izgalmasnak a cucc. A nagyon sokadik autó alap lesz, amit majd csatába küldhetünk a verdák focis próbatételére. A Fortnite kapcsán jó esély van, hogy tényleges harcban is használható lesz a Cybertruck, de egyelőre nem tudni milyen formában.

Hirdetés

A bejelentő teaser sajnos nem árult el túl sok infót a tartalomról.

Találgatnunk túl sokáig nem kell: valamikor a következő 24 órában fog bekerülni a kocsi mindkét játékba, és utána bárki elviheti majd őket egy-egy virtuális körre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)