Hirdetés

Ha boomernek akarod érezni magad, nyugodtan háborodj fel IShowSpeed budapesti ámokfutásán, mutatjuk a videókat

|

Megdöbbentő felvételek készültek a streamer európai körútjának magyarországi állomásán.

Hirdetés

Szokatlan jelenségre figyelhettek fel az év legmelegebb napját a budapesti Széna tér környékén kibekkelő emberek: tinik százai követtek rendíthetetlenül egy testőrök gyűrűjében sétálgató streamert, bármerre is járt, miközben hol a becenevét kántálták, hol megugatták, hol pedig igyekeztek valahogy a közelébe férkőzve interakcióba lépni vele (összehozni egy ökölpacsit, csinálni egy gyors szelfit, beszívni az általa kilélegzett levegőt stb.). Racionális magyarázat nincs a történtekre, de a sztár-vagy celebkultuszban sosem volt semmi racionális.

A tegnapi események központi figurája a még mindig csak 19 éves Darren Watkins Jr., akit több millió követője IShowSpeed vagy szimplán csak Speed néven ismer. A balhéi miatt a Valorantból kitiltott és a Twitchen is nemkívánatos személynek számító, jelenleg a TikTokon, a YouTube-on, az Instagramon és az X-en aktív streamer az utóbbi hetekben épp keresztül-kasul bejárja Európát, közben pedig véletlenszerű élő bejelentkezésekkel szórakoztatja közönségét.

Hirdetés

Ezeknek az élőzéseknek jellemzően szerves részét képezi, hogy teljesen megbabonázott tinik sereglik körül, akik aztán az ő szándékosan kiszámíthatatlan viselkedését igyekeznek imitálni, de időnként elvesztik a kontrollt, és megrongálják a rá várakozó autót, vagy kárt tesznek a közvetítéshez használt kamerában. Budapesten például pont az utóbbi miatt ért véget a stream.

Ahogy IShowSpeed európai körútjának korábbi állomásai, úgy a magyarországi sem volt eseménytelen: felháborodott a Negro cukorka miatt, magyar káromkodásokat tanult, vásárolgatott a Mamutban, egyebek mellett parfümöt egy szerinte büdös gyereknek. Később aztán megnézte a Várban a Mátyás-templomot, összefutott Pachert Balázzsal, a Balázs Kicks tulajdonosával, akitől ajándékcsomagot kapott, de felkereste a Bazilikát is, és miközben egyik helyszínről a másikra autózott, magyar számokat hallgatott. Azahriáhnak például 10-ből 7 pontot adott.

Végül étterembe ment, ahol az élőzene kíséretében elfogyasztott gulyásleves annyira bejött neki, hogy hátraszaltót nyomott, és 10-ből 9 pontra értékelte. Itt ugyanakkor sor került egy incidensre is, amikor az egyik asztalnál ülő hölgy beintett a streamernek, vélhetően a követői viselkedése miatt, ebből pedig kisebb szóváltás kerekedett.

A kommentelők egy része a közösségi médiában érthetőnek nevezte a vacsorájukat nyugodt körülmények között elfogyasztani kívánó vendégek frusztrációját, mások ellenben a videós pártját fogták, helyeselve, hogy kiállt magáért, a nőre pedig Karenként (bolhából elefántot csináló fehér nőként) hivatkoztak.

Ti mit szóltok a látottakhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)