Hirdetés

GS Live III. évad 8. adás - holnap ötkor - jó hosszan!

|

Megszokhattátok már, amikor elmarad valami miatt egy adás, utána extra hosszúságúval jelentkezünk.

Hirdetés

Most is ez a helyzet, ugyanis a nyolcadik adás felvételei két helyszínen folytak - egyrészt a megszokott stúdióban, másrészt a Balaton partján, a Balaton Soundon.

ADaM és kis csapata alig bírta a sok-sok bombázó csajt felvenni - azért nem kell félteni őket, megtették, ami tőlük tellett. A beköszönés után egy összefoglaló anyag következik a Balaton Soundról, majd nagy inFamous anyagunk következik. Először is megismerkedünk a játéksorozat történelmével, majd a kerekasztalban foglalkozunk a képregények által ihletett játékokkal, illetve a képregények és a játékok egymásra hatásával. Ezt egy InFamous 2 teszt követi, majd az Infamous 2 Collector's Editionnel ismerkedünk Kollektoros sorozatunk keretében. Ezt követően kapcsoljuk a stúdiót, ahol a lapleadás utolsó perceiben válaszolunk majd kérdéseitekre élőben - figyelem, a kérdéseiteket a HOLNAPI GS Live topicban tegyétek fel!

A műsor végére engesztelő ajándékkal készültünk, EndreMan és Mastigias nemzetközileg hírhedt...izé híres párosa ismét összeállt és egy Dead Block tesztet készített. Amint annak, vége még aDAM el fog köszönni, mi pedig indulunk a Gamestar táborba!

Találkozunk holnap ötkor!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)