Hirdetés

Grand Theft Auto V - vicces meghívó a bétára

|

Nincs is jobb, mint arra kelni, hogy a Rockstar meghívott minket a Grand Theft Auto V PC-s bétatesztjére.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V PC-s portja továbbra is csak egy ígéret, amit milliónyi játékos szeretne, ha a Rockstar végre beváltana. És még a GTA IV fantasztikus modjai sem tudják elterelni róla a figyelmet.

Ez egy olyan piaci rés, amire természetesen a szomáliai hercegek és egyéb opportunisták is felfigyeltek és nagyon igyekeznek betömni. Egy email megy most körbe a neten, ami örömmel értesít minket, hogy részt vehetünk a Grand Theft Auto V PC bétájában. Persze béta az nincs, viszont nagyon vicces a cucc.

Az emailben arra kérnek minket, hogy kattintsunk rá egy URL-re, amivel letölthetünk egy .zip fájlt, ami nyilván nem a promóciós kódot, hanem egy mailware-t tartalmaz. A vicces az egészben, hogy az emailt terjesztő pajtásunk még csak arra sem vette a fáradtságot, hogy beillessze a Rockstar logóit, vagy akár bármennyire is hihetővé varázsolja a dolgot. "Te meghívott béta teszter a GTA V Windowsra" - áll a levélben.

Grand Theft Auto V PC-t még be sem jelentette a Rockstar, ezért természetesen a bétáról sincs hír. Ha lesz egyáltalán. Szóval, ha esetleg belefutnátok ebbe a mailbe, akkor a lázas rajongásotok ellenére se kattintsatok az URL-re. 

De legalább már tudjuk, hogy jól fut majd PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)