Hirdetés

G1.Sniper Z5 és Z5S - ütős gamer alaplapok a Gigabyte-tól

|

A Gigabyte a következő hetekben dobja piacra legújabb szériáját, a G1.Sniper Z5 és a G1.Sniper Z5S elérhető áron kínálnak majd kiemelkedő megoldásokat.

Hirdetés

A két új alaplapnak köszönhetően sokkal szélesebb körben válik elérhetővé a G1.Killer széria anélkül, hogy bármit is fel kellett volna áldozniuk a rendszer magját alkotó megoldásokból.

Exkluzív fejleszthető OP-Amp

A G1.Killer gamer alaplapokon már jó ideje található egy fedélzeti műveleti erősítő (OP-Amp). Ezek általában felsőkategóriás hangberendezésekben találhatóak meg, és nem csak a jelet erősítik, hanem a hangminőséghez is hozzátesznek, így csodálatosan tiszta hangot kapunk vissza. Az OP-Amp egy foglalatba van illesztve, így bármikor eltávolíthatjuk, és kedvünk szerint kicserélhetjük egy másikra.
 

USB DAC-UP

Az aranyozott USB 2.0 portnak köszönhetően tisztább, zajmentesebb energiaátvitelt kapunk a digitális-analóg konverterektől. A DAC-ok érzékenyek lehetnek a más USB portokból érkező energiaingadozásokra, ezért a Gigabyte ezeket elszigetelt áramforrásról működteti, ezzel csökkentve az ingadozást, hogy a lehető legjobb élményt kapjuk. 
 

Gain Boost

A fedélzeti OP-Ampra kis kapcsolókat is szereltek, melyekkel finomíthatjuk az audió-élményt. A kimeneti eszköztől függően válthatunk 2,5x és a 6x-os erősítési módok közt, így akár high-end fejhallgatókhoz és hangfalakhoz is ideális választás lehet.

Audio zajvédő

Hogy megvédjük a Realtek ALC1150 kodeket és a fedélzeti erősítőket az elektromágneses interferenciától, a GIGABYTE G1.Killer széria lapkái rendelkeznek egy zajvédővel, amely képes szétválasztani az érzékeny analóg komponenseket a nyomtatott áramköröktől. Az elválasztás vonalát egy LED-del megvilágított nyomvonal is jelzi.
 

Nichicon Pro audio kondenzátorok

Az alaplapok minden csatornája a legmagasabb minőségű Nichicon MUSE MW audio kondenzátorokkal rendelkezik. Ezek a professzionális kondenzátorok biztosítják a legjobb hangminőséget az igazi Hi-Fi audió élményhez.
 

Qualcomm Atheros Killer E2200

A G1-Killer széria a Qualcomm Atheros Killer E2200 chipjével készül, amelyek számos előnyt biztosítanak a játékosok számára. Az adaptív gigabites Ethernet vezérlő a szokványos megoldásoknál jóval megbízhatóbb online játék és média tekintetében is. Az Advanced Stream Detect technológia figyeli a különböző alkalmazások sávszélesség-igényét, így biztosítva, hogy a fontosabb, gyorsabb kapcsolatot igénylő folyamatok prioritást élvezzenek a kevesebb adatforgalmat használókkal szemben.

A Killer Network Managernek köszönhetően egy grafikus felületen keresztül magunk is beállíthatjuk a pontos értékeket, amennyiben nem értenénk egyet a chip kiosztásával.

A kétirányú SLI és háromirányú Crossfire támogatásnak köszönhetően a G1.Sniper Z5S remek választás még a legdurvább játékok megjelenítéséhez is, de a G1.Sniper Z5 is támogatja a kétirányú Crossfire-t, így ez is jó választás lehet, ha valaki kevesebbet szánna egy új alaplapra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)