Hirdetés

Ghost of Yotei néven jön a Ghost of Tsushima folytatása, itt az első trailer

|

Ezúttal női főszereplő kerül majd a középpontba.

Hirdetés

Látva, mekkora sikert aratott a 2020-ban megjelent szamurájos játék, nem volt kérdés, hogy a Sucker Punch következő projektje a Ghost of Tsushima folytatása legyen-e (azért még mindig nem mondtunk le arról, hogy újra előszik egyszer az InFamoust). Sokáig nem hallottunk semmit, azonban a mai State of Play legvégén megtörtént a bejelentés.

A játék a Ghost of Yōtei nevet kapta, és 1603-ba, a ma Hokkaidó területén található Yōtei-hegy körüli területekre utazunk, ahol egy új Szellemet, Atsut fogjuk irányítani. Friss környezetek, havas tundrák és új veszélyek várnak majd ránk, de Atsu kelléktárát egy samiszen is bővíti - ez egy háromhúros hangszer, nem valami menő kard.

Hirdetés

A megjelenésről jelenleg annyit tudni, hogy 2025-re tervezik, és PlayStation 5-exkluzív lesz, eleinte legalábbis mindenképp. 

Tekintsétek meg a látványos, hangulatos előzetest alább.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)