Hirdetés

GameStart - South Park: The Stick of Truth végigjátszás 8. rész

|

Daev és Sirius a kocsmában ragadtak. Hiába, a bárd éneke továbbra sem engedi őket.

Hirdetés

A South Park: The Stick of Truth egyik legzseniálisabb részéhez érkeztünk, ugyanis a bárd karaktere az egyik legviccesebb a játékban, főleg mikor már oldalunkon állva használja zene alapú különleges képességeit.

A dalok, amiket énekel, nem fognak egyhamar kimenni a fejetekből, úgyhogy ha ezt szeretnétek elkerülni, mindenképp halkítsátok le a mai GameStartot. De mi nem ajánljuk, hogy így tegyetek, a ma szülinapos Daev (mindenki mondja neki, hogy Boldog Szülinapot, Daev!) selymes hangja és Sirius talán még selymesebb szakálla együtt adják a GameStart magját. Nézzétek, meg elalvás előtt. Vagy utána, ha képesek vagytok rá.

Egy gombnyomás kell, hogy feliratkozz,
YouTube csatornánk új videót hoz!
Ha nem iratkozol fel, jajj lesz neked,
nem nyerheted meg az internetet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)