Hirdetés

GAMESTAR.ONLINE.NG.2007.HUN.READ.NFO-IDG

|

Csak elkészült ez a drágalátos Open Beta változat. Reméljük mindenki megtalálja benne amit keres, ha nem is ma, de az elkövetkezendő időszakban mindenképpen.

Hirdetés

Hölgyeim és uraim, Isten hozta önöket megújult oldalunkon. A még kicsit bétás állapotban lévő oldalnak vannak bizonyos, talán elsőre kellemetlennek titulálható elemei. Ilyeneket fejben már mi is gyűjtöttünk magunkban, de nagyon kiváncsian várjuk, hogy Ti mire gondoltok, mi mindent találtok bétásnak a oldalon. Annyit még észrevettünk így éjjel egy környékén, hogy a tartalmak még nem tökéletesen jelennek meg a szelektálásnál és a kategóriáknál. Ezen még dolgoznunk kell egy csöppet, de lesz megoldás.

A jobb oldali hasábban találhattok egy felületet, ahova beírhatjátok, hogy milyen bibit találtatok, vagy éppen mi az, amit még szeretnétek látni majd a jövőben.

Köszönjük előre is a segítséget és így utólag a rengeteg türelmet és kitartást. Jó olvasgatást, és várjuk az infókat!

Külön köszönet Deni-nek és tihamer-nek, akik tartották bennem az erőt MSN-nen ezekben a nehéz órákban, és amiért nem küldtek el a halál... bíííííííííííp, amiért nem készült el még tegnap éjjel az oldal :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)