Hirdetés

Gamestar kereső: megtalálod, amit kereső!

|

Jelentősen kibővítettük a GSO keresőjének szolgáltatásait.

Hirdetés

 

Akik gyakran barangolnak oldalainkon, azok már bizonyára észrevették, hogy például a pcworld.hu című, méltán népszerű weboldalon a keresésnél már nem csak az adott oldal, hanem minden, a web4.hu rendszerébe tartozó dolog megjelenik a találatok között.

Ezt a csodát most a GSO-n is bevezettük, a keresődoboz átköltözött a superheaderbe (tudjátok, az a fekete sáv legfelül), és ha oda írtok be bármit is, akkor a web4 aloldalára jutva minden releváns információt megtalálhattok. Persze egy játék nevére keresve nagy eséllyel a GSo-t fogja ajánlani, viszont egy hardver, mobileszköz esetén már feltárulnak előttetek a PC World vagy a nonstopmobil csodái, természetesen igényes(?) ikonkákkal jelezve, mi hol merre.

Keresésre fel, vagy mi!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)