Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Apokalipszis poszt (bocsi), zombik, sárkányok és egyéb furcsaságok a szerkesztőség tagjainak programtervében. Ez is csak egy átlagos hétvégének ígérkezik.

Hirdetés

Az ünnepek miatt szüneteltettük hetente jelentkező rovatunkat, de mostantól kezdve minden szombaton lerántjuk a leplet a GS-tagok hétvégi programjáról.

mazur - Sajnos most hétvégén nemigen fogok játszani, mert a Dragon Age-re egy kicsit ráuntam, a Far Cry 4 meg úgy felbosszantott, hogy kivágtam a gépből. Ha egyébként lenne időm, akkor szivem szerint a co-opban elkezdett és félbehagyott Resident Evil 6-ot folytatnám - ami egyébként hiába kapott annyi negativ kritikát, kettesben frenetikus. (Jó, tudom hogy minden játék jobb coopban, de a Resi 6 tényleg.) És ha már itt tartunk, lélekben készülök az első Resident Evil remake-jére, illetve a Resident Evil Chronicles 2-re.

HP - Nincs sok időm most játszani, marad néha egy kis tabletes móka (Bejeweled Blitz, Star Wars Pinball, Star Wars Galactic Defense, vagyis minden casual bűn, amitől a keményvonalas gamerek hányingert kapnak), amikor van pár percem. Ja, és a PS Plus januári csomagból PS Vitára lehúztam gyorsan a Duke Nukem Megaton Edition-t, megint kamaszfiú vagyok, köszönöm.

BZ - Teljesen beszippantott a S.T.A.L.K.E.R. egykori fejlesztői által folyamatosan kalapált Survarium nyílt bétája. A posztapokaliptikus, csapat-csapat-ellen lövölde hangulata már most is kiváló, és bár hihetetlenül szemétparaszt tud lenni, már most nagyon jó szórakozás az elérhető két játéktípus. Az egyik szabvány puffogtatás, a zseniálisan kinéző, poszt-csernobili hangulatot árasztó helyszíneken a csapatok válogatás nélkül lövik egymást, és nincs se pont, se kombó, csak az számít, hányan hullanak el mindkét oldalon. A másik egy CTF-jellegű megoldás, a csapatok felségterületén álló akkumulátor-tárolóból kell ellopni aksikat, és a saját tárolóba visszavinni. Igen, ez így leírva semmi különös, de próbáljátok ki, ingyenes, itt, ni: http://survarium.com/en. Ha elkap a hangulat, nehezen tudsz majd lejönni róla - csak a mikrotranzakciós mókuskerékbe ne szálljatok be, az extrák nélkül is hiánytalan az élmény. Tényleg, Chava, nem kell róla egy előzetes? ;-)

Paca - A vizsgaidőszak közepén bátor dolog lenne bármi olyasmit elhatározni, hogy tíz percnél többet töltök el valamivel, viszont a héten gondoltam egyet, és játszottam egy meccset a 2014 FIFA World Cupban, ennyi valószínűleg a hétvégén is belefér majd. Emellett a Grand Theft Auto III-at játszom újra iOS-en, már egészen a vége felé járok. Aztán ha végeztem a vizsgákkal, ember legyen a talpán, aki kirángat a monitor elől.

Sophiaso - Goat Simulator. Igen. A karácsonyi leárazáson én is megadtam magam, azóta pedig élvezettel rovom a szivárványszínű, sátánszarvas zsiráfkecskémmel a reverse 360-okat gördeszkán. Annyira abszurd az egész. Imádom.

Nightwolf - Unalmas fazon vagyok, ezért csak egy kis Guild Wars 2 lesz a hétvégén. Futom a szokásos pénzfialó köreimet és várom a 13-án élesedő frissítést.

Kaci - Nálam is dübörög a vizsgaidőszak, ezért gyakorlatilag mindent le is töröltem a gépről, hogy ne legyen ami elvonja a figyelmet. Ma este azért néhány órára a szőnyeg alá söpröm az absztinenciát, és belekezdek a The Wolf Among Us-ba. Újabb Telltale kaland, amit a barátnőmmel tolunk majd végig, kíváncsian várom, mi sül majd ki belőle.

Tonight - Meglehetősen felgyorsultak az események a vizsgaidőszaknak (és sajnos az én esetemben szigorlatidőszaknak) köszönhetően, így kb. karácsony óta semmi időm nem jutott játékra. Majd ha egy kicsit kevesebb az izgalom és a feszültség, akkor valószínűleg szorítok helyet egy-két körnek az Out There című csodálatos játékban, elvégre ezt a buszon is lehet játszani. Egyébként mindenkinek ajánlom, szerintem a tavalyi év egyik legjobb mobilos játéka.

Chavalier - Már kerek 100 óránál járok a Dragon Age: Inquisition kampányában, és még mindig nem sikerült ráunnom. A főszálat most pihentetem kicsit, inkább az egyes régiók kimaxolásával töltöm a hétvégét, na meg a Halo 5: Guardians multiplayer bétájával, ami lassan a végéhez közeledik.

Most pedig rajtatok a sor. Javaslatokat kérünk, mivel érdemes szerintetek játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)