Hirdetés

Gameplay videó mutatja be az NBA 2K25 új generációs fejlesztéseit

|

A 2K technológiája, a ProPlay gondoskodik a még realisztikusabb virtuális meccsekről.

Hirdetés

A 2K július elején jelentette be hivatalosan, hogy jön a kosárlabdás szériája következő része, az NBA 2K25, és nem is kell már sokat várni rá, ám ezt leszámítva a kiadó nem volt túlságosan beszédes a Visual Concepts újdonságával kapcsolatban. A 2K most, az NBA 2K25 megjelenése előtt nagyjából egy hónappal látta elérkezettnek az időt arra, hogy részletesebb is bemutassa a játékmenetet, amely számos technikai újítással fog gondoskodni a még élethűbb játékélményről. 

Az NBA 2K25 újdonságainak mozgatórugója a ProPlay technológia, amely állítólag az NBA játékszéria 15 évének egyik legnagyobb fejlesztését hozza el: a labdapattogtató motort, amely dinamikus mozgást generál valós NBA felvételekből, ami így autentikus érzést kölcsönöz a játéknak. 

Hirdetés

A kiadó szerint 9000 új ProPlay-animációt adtak hozzá az NBA 2K25-höz: többek között 1500 labdapattogtató-, 1100 dobás- és 1300 labdán-kívüli animációt, illetve 150 további egyedi mozgásstílust, amelyek alapját a 2023/24-es NBA szezonban legtöbbet látott karakterek adták. A 2K innovációt ígér a támadásban (többek között olyan funkciókkal, mint a Pro Stick Rhythm Shooting, a Custom Visual Cues és a dobásidőzítő profilok személyre szabása), valamint a védekezésben (egy új védekezési rendszert fejlesztettek ki) is, továbbá komoly fejlesztéseken esett át az MI minden platformon, és bekerült egy oktatómód is, ami segít megtanulni minden mechanikát és mozdulatot az alapoktól kezdve. Az alábbiakban mindezt gameplay demonstrációval kísérve láthatjátok:

Fontos, hogy a játék előző generációs változatai (PS4, Xbox One, Nintendo Switch) megkapnak ugyan egyes fejlesztéseket, mint a dobásidőzítő profilokat, a dobásmegszakítást, az okosabb MI-t és egyebek-et, bizonyos funkciók, köztük a crossplay lehetősége az új generációs kiadások privilégiumai maradnak. 

Az NBA 2K25 szeptember 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)