Hirdetés

Game On kiállítás - A videójátékok őskorától napjainkig

|

Interaktív kultúrtörténeti kiállítás, amelyen a világ első gépe éppúgy, mint a legújabb technikai fejlesztések felsorakoznak, hogy bemutassák a videójátékok múltját, jelenét és a bennük rejlő lehetőségeket.

Hirdetés

Megannyi város után végre Budapestre is ellátogat a nagy sikernek örvendő Game On nevű, interaktív kultúrtörténeti kiállítás, amely a világ legszórakoztatóbb utazó kiállítása és célja, hogy hazánkban is
bemutassa a videójátékok történetét a kezdetektől egészen napjainkig. A látogatók egy interaktív térben, több mint 120 játékkal találkozhatnak, illetve megismerkedhetnek azokkal a komplex tervezői folyamatokkal, melyek játékra alkalmassá teszik a kész produktumot.

 

Itt az egyedülálló alkalom, hogy olyan retro játékokkal játsszunk, mint a Pong, a Space Invaders vagy a Donkey Kong, majd egy másik térbe lépve a legújabb fejlesztésű 3D-s technológia világába csöppenhetünk. S ez még nem minden, hiszen közel 150 játékkal találkozhatunk egy helyen: Asteroids, Super Mario, Cookie
Monster Munch, Dance Dance Fusion, Wii Sports, a Street Fighter ll., a régi idők kedvence a Tennis, vagy a Steel Battalion, és a sor szinte végtelen.

A Game On kiállítás 2012. október 19-től egészen 2013. január nyolcadikáig tekinthető meg reggel 9-től este 7 óráig a VAM Design Centerben (Budapest, Király u. 26). Jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)