Hirdetés

Fontos részletek derültek ki a Call of Duty: Modern Warfare 2 kiadásairól, bétájáról és más apróságokról

|

Az adatbányászok azonnal munkához láttak, amint a Call of Duty: Modern Warfare 2-vel kapcsolatos első bejelentések megtörténtek.

Hirdetés

Olybá tűnik, hogy az Activision nagyon szeretné elfelejteni, hogy valaha is létezett a Call of Duty: Vanguard, ezért már elkezdte beharangozni a már látatlanban is a franchise megmentőjének kikiáltott Modern Warfare 2 érkezését. Még szinte semmit nem tudunk a játékról, de azt már igen, hogy mikor jelenik meg.

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a szivárogtatók és adatbányászok rávetették magukat az ügyre és szállítják is az előásható infókat. Ezúttal a bétával és a különböző kiadásokkal kapcsolatban sikerült a felszínre hozniuk pár érdekességet.

Hirdetés

Egy jelentés szerint a Call of Duty: Modern Warfare 2-vel sem engedi el az Activision az előző konzolgeneráció kezét, tehát PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. is kiadja Ezt úgy sikerült CharlieIntelnek kiderítenie, hogy a Vanguard fájljai között ráakadt a Modern Warfare 2 Cross-Gen Bundle nyomaira. A generációs csomagon túl még rálelt a Standard Editionre, és a Vault Editionre is.

Előbbi csak a játékot, és bétához való hozzáférést kínál majd, míg utóbbi tartalmazza az első szezonos battle passt is, illetve átugorja annak az első 50 szintjét. A Vault Edition hozzánk vág még egy operátor csomagot, benne Ghosttal, Farah-val, Price-szal és Soappal, valamint pár kisebb extrát is, köztük ajándék weapon blueprinteket és XP boostokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Természetesen a Modern Warfare 2 is kap majd egy nyílt bétát, amihez először csak a PlayStation tulajdonosok férhetnek hozzá, azaz a jelek szerint az idei Call of Duty epizódra még érvényes az Activision és a Sony között létrejött marketingmegállapodás. Ha a Microsoft és Activision üzlete terv szerint lezárul, akkor valószínűleg ez az utolsó alkalom, hogy bármiféle előnyt élvez a Sony konzolja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)