Hirdetés

Folytatást kaphat az Aliens: Fireteam Elite, kiszivárogtak a részletek

|

A közösségi médiában keringő dokumentumok alapján nem lehet messze a hivatalos bejelentés.

Hirdetés

Dacára annak, hogy a sajtót nem sikerült lenyűgöznie, megtalálta a maga közönségét a 2021-ben megjelent Aliens: Fireteam Elite. Mi több, úgy fest, hogy végső soron eleget adtak el a Cold Iron Studios botok segítségével egyedül is játszható, de igazából társasággal szórakoztató kooperatív lövöldéjéből ahhoz, hogy zöld utat kapjon a folytatás.

E feltéttelezések alapját egy sor dokumentum képezi, amelyek utat találtak a Redditre, onnan pedig már nem volt megállás, hamar terjedni kezdtek a hírek. Ha minden igaz, a belső használatra szánt prezentáció abból az 1,1 TB-nyi adathalmazból származik, amihez a Disney legutóbbi feltörésekor jutottak hozzá hackerek.

Hirdetés

Úgy tűnik tehát, hogy az Aliens: Fireteam Elite 2 fejlesztése Project Macondo kódnéven zajlik, a megjelenést pedig a 2025-ös pénzügyi év harmadik negyedévére tervezik. Az elődjéhez hasonlóan kooperatív fókuszú játék kampánya körülbelül 12 óra hosszú lesz majd, ami 13 küldetést ölel fel. Összesen 9 ellenféltípussal kerülnek majd szembe a 3 fős Dagger osztagot alkotó, 5 kasztból (Swift, Deadly, Silent, Commander, Ranger) választó játékosok, akik 13 különböző fegyverrel védhetik meg magukat. Az iménti számok egyébként az Aliens: Fireteam Elite 2 ideálisnak gondolt méretét tükrözik, de ha muszáj, a csapat kevesebbel is beéri.

Aliens: Fireteam Elite 2 Leaked
byu/firemonkey11 inAliensFireteamElite

Feltétlenül érdemes még megjegyezni, hogy a fejlesztők nem akarnak mikrotranzakciós megoldásokat, és nem kívánnak gatchát faragni a játékukból, azt ellenben megfontolják, hogy a megjelenést követően milyen tartalmak legyenek. A hordamód helyi variációját takaró Annihilation kaphat új térképeket, de akár a sztori is bővülhet DLC-k formájában.

Ti mit szóltok hozzá? Örülnétek a folytatásnak?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)