Hirdetés

Fillérekért vágja hozzánk a játékokat a Microsoft az Xbox 360-as boltjának zárása előtt

|

Konkrétan pár száz forintért húzhatunk be néhány igazi gyöngyszemet.

Hirdetés

Egy korszak zárul le hamarosan, ugyanis 2024. július 29-én végleg becsukja a Microsoft az Xbox 360-as játékok boltjának digitális kapuit. Tudniillik a szolgáltatás az Xbox Store-tól teljesen függetlenül működik, ebben a formában pedig nem éri meg a zöldeknek életben tartani.

Az Xbox 360 Marketplace zárása előtt nem sokkal most hatalmas akciókat hirdettek, így érdemes vetni egy pillantást a jóárasított címekre, hiszen ez tényleg az utolsó utáni lehetőség arra, hogy a könyvtárunkhoz adjunk néhány igazi gyöngyszemet - lényegében pár forintért.

Érdemes szem előtt tartani a böngészés során, hogy az akciózott címek nagy része visszafele kompatibilis, tehát a megvásárlásuk után Xbox One és Xbox Series X/S konzolokon is pörgethetjük őket, így nem muszáj a kedvükért leporolni az Xbox 360-at.

Hirdetés

Az alábbiakban mutatunk pár - szó szerint - filléres ajánlatot, de persze ez csak töredéke a teljes listának.

Az Xbox 360-as játékok boltját és a leakciózott címeket itt böngészhetitek végig; egészen július 29-ig van lehetőségetek behúzni a kiszemelteket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)