FIFA 2004 @ GC" /> FIFA 2004 @ GC"/>
Hirdetés

FIFA 2004 @ GC

|

Na végre! Nemcsak láttam, hanem ki is próbáltam (olyannyira, hogy az Electronic Arts project menedzserét csak az mentette meg a szégyenletes vereségtől, hogy lefagyott a gép :) ) Nos, ahogy vártuk, még szebb lett, mint volt, még kidolgozottabb a mozgás, könnyebben felismerhetőek az arcok, stb.. stb... Ami igazán jó az az, hogy végre visszakerült a tréning!!!! Ideje volt, mivel néhány előző FIFAból kimaradt, ami nem tett jót a játékélménynek. Másik izgalmas újdonság a két játékost irányító üzemmód: ennek az a lényege, hogy mondjuk vezetjük a labdát valakivel, majd hirtelen átváltunk egy másik játékosra (az első vezeti a labdát), hogy megfelelő helyre fussunk vele, visszaváltunk a labdásra és passzolunk. Így leírva tán bonyolult, de gyakorlatilag nagyon jó ötlet, főleg a kapu előtti szituációknál, mivel így mondjuk a csatárunknak mi tudjuk meghatározni, merre fusson a neki ívelt passz előtt. Kis gyakorlással igencsak hasznos fegyver lehet. Szóval készüljetek az álmatlan éjszakákra novemberben :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)