Hirdetés

Felbukkant egy új, hasznos funkció a Steamen, amit aztán a Valve gyorsan le is szedett

|

Gabe és a haverok egy nagyon fontos újdonságon dolgozhatnak épp.

Hirdetés

A Steam értékelési szekciója alapvetően azt a célt szolgálja, hogy minden játékos leírhassa tapasztalatait adott játékokkal kapcsolatban, és így segíthesse a többi érdeklődőt a döntésben. Ehelyett viszont gyakran találkozni hasznos kommentek helyett viccekkel, mémekkel, politikai megjegyzésekkel, és review bombing-kísérletek maradványaival.

Ez problémát jelent a Valve-nak, a vásárlóknak és a kiadóknak egyaránt.Valószínűleg erre jelentett megoldást a "segítőkészség" szerinti rendezés lehetősége.

Hirdetés

A felhasználók találtak egy új opciót a felhasználói értékelések szűrői között, ami lehetővé tette a ténylegesen hasznos posztok előrehozását. A szemfüles játékosok szerint a szűrő nagyon szépen működött, és azokat a kritikákat hozta fel, melyek hosszabbak, kidolgozottabbak és átgondoltabbak voltak.

Valve is finally addressing bad reviews issue
byu/fuckingshitverybitch inSteam

Sajnos a funkció felbukkanása utáni órákban a szűrő el is tűnt. A Valve láthatóan kísérletezik a megoldással, de egyelőre nem érzi azt indulásra késznek. Ettől függetlenül ez az új opció sokat segíthet az értékelések jelenlegi helyzetén, így reméljük, hogy visszatér majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)