Hirdetés

Fekete főhőssel jöhet a Call of Duty Black Ops: 6, melynek élőszereplős előzetesében híres politikusok mondják el az igazságot

|

Az öbölháborúba repíti a CoD-rajongókat a Treyarch és a Raven Software műhelyében formálódó Black Ops 6.

Hirdetés

Nem várta meg a Microsoft alá tartozó Activision a június 9-ére beharangozott Xbox Games Showcase-t, illetve a közvetlenül utána következő Call of Duty: Black Ops 6 Directet, már előtte elkezdte felkészíteni a rajongókat a 2024-es CoD érkezésére. Amelynek egyébként úgy tűnik, komoly riválisa akadt a Ubisoft free-to-play lövöldéje, a népszerűségét gyors ütemben növelő XDefiant képében.

Mindenesetre a hypevonat már napokkal ezelőtt elindult, előbb a játék hivatalos címe derült ki, majd arról bizonyosodhattunk meg, hogy ez lesz az első olyan rész a széria történetében, amely nemcsak, hogy bekerül a Game Pass katalógusába, de már a megjelenés napján elérhetik az előfizetők.

Hirdetés

Nagy kérdés persze, hogy akár megveszi, akár bérli a játékos, milyen tartalmakra számíthat. Az eddigi pletykák és információmorzsák az öbölháborúra és az iraki hadszíntérre engedtek következtetni úgy a kampány, mint a multiplayer tekintetében, és erre erősített rá a kevéssel ezelőtt megjelent élőszereplős előzetes is, amelyben híres politikusok (például Bill Clinton, Margaret Thatcher, idősebb George Bush és Szaddám Huszein) hasonmásai mesélnek arról, hogyan vezetik az orruknál fogva az embereket, és hogy az igazságot a sötétben, az árnyak mélyén, zárt ajtók mögött találjuk.

Szintén érdekes, hogy a Black Ops epizódok jellegzetes testtartásban kuporgó figurája ezúttal egy afroamerikai katona, amiből elég könnyű arra következtetni, hogy ő lehet a 2024-es Call of Duty főszereplője.

A Call of Duty: Black Ops 6 megjelenési dátuma nem ismert, októberről pletykálnak, az viszont biztosra vehető, hogy cross-gen cím marad, azaz PlayStation 4-ra és Xbox One-ra is kiadják. Ennek az az oka, hogy az említett konzolok táborának nagyjából csak a fele váltott generációt 2020 vége, tehát a PS5 és az Xbox Series X|S megjelenése óta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)