Hirdetés

Fejlesztés alatt áll a Halo 1 remake-je, és előrébb tart a projekt, mint gondolnánk

|

Egyelőre mindent csak pletykákra tudunk alapozni, de a forrás korábban már bizonyította megbízhatóságát.

Hirdetés

Korszakának egyik legfontosabb játéka volt a Halo: Combat Evolved. Az akkori Bungie gyakorlatilag lefektette a konzolos FPS-ek alapjait, és a stúdió által használt megoldások dominálták az Xbox végének, valamint az Xbox 360 egészének korszakát. Nem is csoda, hogy a játék kapott egy Anniversary remastert, ami jelentősen modernizálta a klasszikust. Az újrakevert verzió felett azonban már jócskán eljárt az idő, sőt még a Master Chief Collection is 10 éves már ezen a ponton.

Nem lenne hát meglepő, ha a 343 Industries a Halo Studiosra való névváltást követően egy Halo Remake-kel támadná le a piacot. Pletykákat korábban is lehetett hallani az első epizód feltámasztásáról, de ezúttal a sztori az XboxEra Podcastból ered, ahol egy ismert bennfentes, Shpeshal_Nick mesélt a projektről.

Hirdetés

Elmondása szerint a Combat Evolved Remake előbb jöhet, mint gondoljuk, és már 2026-ban játszhatunk majd vele. A megjelenési dátumot illetően csak spekuláltak az urak, de Nick szerint a remake nagy erőkkel készül, és már jó ideje a sütőben van.

Meglátjuk, hogy mi lesz igaz ebből: a Halo franchise-ra ráférne a vérfrissítés, és lehet, hogy ezt majd a klasszikus fogja elhozni. Egyébként gyakorlatnak sem lenne utolsó a kívül-belül megújuló Halo: Combat Evolved, mert így a Slipspace-t Unreal Engine 5-re cserélő fejlesztők kellőképpen kiismernék a motort, mielőtt nekilátnának Master Chief következő kalandjának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)