Hirdetés

Fejlesztés alatt áll a Disco Elysium szellemi örököse

|

Az eredeti Disco Elysium csapatának egy része új stúdiót alapított, és már neki is ugrott az első szerepjátékának.

Hirdetés

Nem vitás, hogy a Disco Elysium olyan csodálatos RPG volt, amihez foghatót ritkán kapunk. Nagyon mély, nagyon sötét témákat boncolgatott, és a sztori bőven megérdemelne egy második részt. Sajnos a stúdió már valószínűleg sosem fogja azt befejezni, de ez mostanra már nem is akkora probléma. Egy új csapat vette át a stafétát, amely ugyan egy új világ részeként, de szándékai szerint továbbviszi a Disco Elysium hagyatékát.

A Longdue stúdió nagy részt a Disco Elysiumon edződött veteránokból áll, de mellettük ott vannak még olyan fejlesztők is, akik korábban a Rockstar, a Bungie vagy a Brave at Night csapatait erősítették. Meglehetősen tehetséges osztagról beszélünk tehát, így valószínűleg nem hamarkodott döntés megelőlegezni a bizalmat nekik.

Hirdetés

Persze jó nagy fába vágták a fejszéjüket a srácok, mivel első játékuk mindjárt egy szerepjáték lesz, méghozzá érdekes csavarral. Az RPG elmossa majd a határokat a saját belső világunk és a külső valóság között: a döntéseink nemcsak a karakterünkre, de a körülöttünk lévő világra is mély hatást gyakorolnak majd.

"Minket a Longdue-nál olyan szerepjátékok inspiráltak a Disco Elysium mellett, mint az Ultima, a Wizardry, a Fallout és a Planescape. Alig várjuk, hogy tovább vihessük a nagyok hagyatékát egy újabb narratív központú, pszichológiai RPG-vel."

A játéknak egyelőre nem ismerjük se a címét, se a megjelenési időszakát, a támogatott platformok köréről nem is szólva, de tekintettel arra, hogy mennyi időt igényelnek e műfaj alkotásai, nem is számítunk egyhamar további részletekre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)