Hirdetés

Ezzel játszunk a hosszú hétvégén: Stormgate, Hollow Knight és Dungeons of Hinterberg

|

Kétszer annyi idő, dupla élvezet - megtaláljuk a módját, hogy ne unatkozzunk a négynapos hétvégén.

Hirdetés

Feltöltjük a lemerült akkumulátorokat, pihenünk és regenerálódunk, amennyit csak a következő pár nap folyamán tudnunk, mivel nyakunkon a gamescom. A szervezőket nem igazán érdekelte, hogy a nyitóműsor egybeesik a nemzeti ünnepünkkel. De spongyát rá, a lényeg, hogy sok és izgalmas bejelentésre számítunk. Addig viszont játszunk, el is áruljuk, hogy mivel.

HP - Új nekikezdtem a No Man's Sky felfedezésének, egyelőre nem tudom eldönteni, mennyivel lett jobban a zsánerem ez az élmény, de elképesztő, mennyit fejlődött teljesen ingyen az elmúlt években.

Paca - Nem tudtam még olyan lendülettel játszani a Dungeons of Hinterberget, amilyennel szerettem volna, de a hétvégén belevetem magam. Egy kicsit sok a duma és kevés az akció, viszont sok játékkal van így az elején, megpróbálom nem feladni, mert a hangulata, az egész felvetés (egy kedves kis osztrák település mellett váratlanul felbukkantak dungeonök, de legalább ez fellendítette a turizmust) megvett.

Hirdetés

Chava - Miután felfedte a BioWare a Dragon Age: The Veilguard megjelenési dátumát, megnyugodtam, hogy nem muszáj az elsődleges célokra fókuszálva végigrohannom az Inqusitionön, hanem alaposan körülnézhetek minden helyszínen, hátha felfedezek olyan részleteket is, amelyek tíz évvel ezelőtt elkerülték a figyelmem.

kristfvarg - Egy készülő cikk kapcsán jött velem szembe a Hollow Knight, amiről bár minden ismerősöm szuperlatívuszokban beszélt korábban, nekem mégis kimaradt. Most, hogy jobban beleástam magam, nagyon megtetszett, szóval az a terv, hogy a hétvégén ránézek. Benne van a PlayStation Plus játékkatalógusában, úgyhogy bűntudatom sem lesz, ha netalántán félbehagyom.

Hunter - Rápörgök a Stormgate-re és nagyon reménykedek benne, hogy nem TEMU-ról rendelt StarCraft 2-vel fogom szembetalálni magam. Ha mégis beigazolódnak a félelmeim, akkor a hétvége maradékát Night City utcáin töltöm majd. Végre behúztam a Phantom Libertyt, és ha már megvan, akkor újra is játszom az egészet, immáron kiegészítőstül.

Szada - Ismét az offline kikapcsolódást választom, így leginkább egy hűs ital társaságában, folyóparton fogok olvasni képregényt (jó eséllyel Frank Millertől a Sin City: The Big Fat Killt) és regényt (az Agatha Christie stílusú Miss Merkelt), de ha vasárnap hazaesek, azért egy kis Wasteland 3 pörögni fog majd kooperatívan, az nem maradhat el. Elvégre mivé lenne a világ a rangerek nélkül?

Kivi - Elég jól szórakozom a College Football 25 dinasztiaépítésével, az egyik csapatommal már a 2031-es szezont taposom. Folytatom tovább ezt a vonalat, de igyekszem felfedezni más játékstílusú, illetve kisebb befolyású egyetemekkel is módot, hogy még több legyen benne a kihívás. Ezzel együtt készülők a Madden NFL 25 megjelenésére is, bárcsak megoldották volna a két játék közötti átjárást.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)