Hirdetés

Ezzel játszunk a hosszú hétvégén: Senua's Saga: Hellblade II és Tomb Raider

|

Hölgyek társaságában töltjük a következő napokat Izlandon és egy sosem létezett japán szigeten.

Hirdetés

Jóllehet, most épp a Ninja Theory káprázatosan festő játéka miatt keresgéljük az állunkat a földön, igazából a Senua's Saga: Hellblade II érkezése sem változtat azon, hogy elkezdődött az uborkaszezon, ami rendszerint abból áll, hogy régi játékokat nyúzva ábrándozunk újakról.

Paca - Hirtelen felindulásból, betegen, otthon fekve végigtoltam a Mafia: Definitive Editiont, majd a folytatását is (amit csak két, a továbbhaladást ellehetetlenítő bug miatt kellett újraindítanom), de még nem merek belekezdeni a harmadik részbe. Anno a megjelenésekor végigjátszottam, viszont csak rossz emlékeim vannak róla, még tanakodom, erre szánjam-e az időmet. Talán jobb lenne valami elmaradást pótolni, vagy balatrózni még két órát. 

Csirke - Javában a Senua's Saga: Hellblade II-t nyúzom, hogy a megjelenés napján már kész teszttel tudjunk érkezni. Addig nyilván nem mondhatok semmit, de legyen elég annyi, gyorsan lepörög majd ez a hétvége, úgy érzem. 

Hirdetés

Chava - A Redfall kipipálását követően a Preynek akartam nekiesni, de aztán homlokon vágott a felismerés, hogy van egy önmagammal szemben fennálló tartozásom, amit még nem rendeztem. Kölyökkoromban a Deus Ex és a Thief széria mellett a System Shock 2 volt az, ami megszerettette velem az immersive simek világát, az elődje viszont kimaradt. A napokon belül konzolokra is megjelenő remake tesztelése viszont remek ürügyet szolgáltatott arra, hogy újra farkasszemet nézzek SHODAN-nal.

Szada - Sosem játszottam végig a Crystal Dynamics Tomb Raider-trilógiáját, mindig csak elkezdtem és elsodort az élet tőle, de miután bekerült a Game Passba és több adaptációt is bejelentettek hozzá, úgy gondoltam, hogy ennek hatására nekifutok újra. Talán most továbbjutok Larával az ismerkedési fázisnál.

Zs - Közel két hónap után végre magam mögött hagytam a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot, így teljes gőzzel ráfordulhatok a Super Mario Wonderre, továbbra is maradva a Nintendo háza táján.

Hunter - Nem látok, nem hallok, nem ismerek senkit. Megjött a Mists of Pandaria Remix, így csak és kizárólag a World of Warcraftban leszek elérhető, és ott is csak akkor, ha valamelyik Pandaria raidhez gyűjtötök csapatot. Én és a priestem mindenre készen állunk!

kristfvarg - Bőven akad még tennivaló a Dave the Diverben, úgyhogy a hétvégén - két Balatro között - ismételten a tenger mélyére merülök.

Ti mivel játszotok ezen a hosszú hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)