Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Suicide Squad: Kill the Justice League és Marvel's Midnight Suns

|

A DC és a Marvel szuperhősei és gonoszai segítenek nekünk átvészelni a kánikulát.

Hirdetés

Érdemi újdonságok híján korábbi, akár tízéves címekbe kapaszkodunk, sőt még bukásként elkönyvelt alkotásokért sem vagyunk restek lehajolni, csak teljen az idő, és minél előbb véget érjen a döglesztő hőség.

HP - Gondoltam teszek egy próbát a hatalmasat bukott Suicide Squad Kill The Justice League-gel, és arra jutottam, hogy minden negatív előítéletem ellenére képes vagyok élvezni ezt a játékot, bár a grindolós live service betegségek valóban sokat rontanak az összképen. Ezzel együtt kellemesen kikapcsol, látványos, végeredményben szórakoztató történettel és hangulati elemekkel operál, nem tudnám bíróság előtt megvédeni, de sokkal kellemesebb élmény, mint amire számítottam. Ugyanakkor kétlem, hogy végig fogom játszani, nem látok benne annyi potenciált, de nálam ez betegség, rengeteg címet hagyok félbe, és még csak nem is azért, mert rosszak. 

Paca - Bekerült a Game Passbe a 2022-es Neon White, amiről sok jót hallottam, ezt fogom majd próbálgatni minden szabadidőmben.

Hirdetés

Csirke - Az a helyzet, hogy bármennyire is ciki, megint rácsavarodtam egy mobiljátékra. Ráadásul nem is egy közelmúltban megjelent címre, hanem a 2022 augusztusa óta futó Warhammer 40,000: Tacticusra. Ebből még baj lesz.

Chava - Párhuzamosan fut a Dragon Age: Inquisition és a Pillars of Eternity 2: Deadfire, ami azt jelenti, hogy pillanatnyilag megosztom a figyelmem és az időm Hinterlands és Maje szigete között. Amikor pedig épp nincs kezdem játszani, vagy épp nem egy családi összejövetelen leszek, A rezervátum kutyáit nézem, ami iszonyú szórakoztató. A'ho.

kristfvarg - Amikor ezen sorokat olvassátok, én nagy valószínűséggel valahol Athén partjain süttetem a hasam, de az is lehet, hogy éppen az Akropoliszt járva próbálom felidézni, hogy mit tanultam az ókori Görögországról a suliban, akarom mondani a God of War ezen korszakot felölelő epizódjaiban.

Szada - Szimultán folytatom a Wasteland 3 kooperatív felfedezését és a Marvel's Midnight Suns végigjátszását, szóval hol egy posztapokaliptikus világban, hol egy szuperhősökkel teli Földön igyekszem fenntartani a rendet. 

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)