Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Elden Ring: Shadow of the Erdtree és Ghostboy

|

Sok egyéb mellett egy régóta várt kiegészítő és egy új magyar fejlesztés köti le a figyelmünket.

Hirdetés

Túlélőüzemmódba kapcsolva igyekszünk mindannyian átvészelni az aktuális hőhullámot, és erre az egyik jól bevált, az évek során tökéletesre csiszolt módszerünk az, hogy az eszképizmus jegyében elveszünk valamilyen játékban. Szörnyeket aprítunk, esetleg menekülünk előlük, tövig nyomjuk a gázt, megmentjük vagy leigázzuk a világot, és így tovább - a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Szó szerint.

HP - Újra előkerült a The Crew Motorfest, de valahogy képtelen vagyok felvenni a ritmust, a megjelenésekor sokkal jobban élveztem ezt a játékot, mint most. Lehet, hogy a Forza világába kellene visszatérnem...

Paca - Most, hogy a jóisten elveszi tőlünk a Forza Horizon 4-et (mármint azoktól, akik még nem vették meg, de ők MIÉRT NEM???), kedvem támadt visszatérni a sorozat második részéhez, ami idén tízéves lesz, de ugyanannyira élvezem, mint a legfrissebbet. Kicsit ingerszegényebb, viszont sokkal jobban átjön belőle a fesztiválélmény.

Hirdetés

Csirke - Nincsenek óriási terveim, de egy Helldivers 2 azért biztosan bele fog férni a hétvégén a pajtásokkal. 

Chava - Kisebb lélegzetű, könnyen fogyasztható élményt kerestem, amit meg is találtam a Still Wakes the Deep képében. E sorok írásáig nagyjából egy órát szántam rá, és tudom, hogy legfeljebb ennek a duplája van már csak hátra, de egyelőre úgy érzem, a hangulata és az olajfúrótornyon történt eseményeket övező misztikum képes lehet kárpótolni a rövidségéért.

Szada - Az egyik legújabb magyar fejlesztésű játékkal, a Ghostboyjal töltöm majd a szabadidőmet, amely egy meglehetősen fontos témával foglalkozik nagyon ügyesen. Bővebben majd a tesztemben kifejtem. 

kristfvarg - Sikerült befejeznem a Ghostrunner 2-t, így újabb alkotást pipálhattam ki a félbehagyott játékokat felsorakoztató listámon. Bőséggel akadnak azonban elmaradások is; a Star Wars Jedi: Survivorbe például hónapok óta szeretnék belekezdeni, de mindig volt valami más, ami lekötötte a figyelmem. Talán majd ezen a hétvégén.

Hunter - Mire ezt olvassátok addigra már pörög a Final Fantasy XIV: Dawntrail, szóval megyek a dzsungelbe felkutatni az aranyvárost. Az elmúlt pár hét meglehetősen izzasztó volt, szóval jól fog esni egy kis pihenés és szörnyirtás.

Kivi - Továbbra se ereszt az Elden Ring, még rengeteg a felfedeznivalóm a Shadow of the Erdtree számos rejtélyt tartogató térképén. Néhány bosst már sikerült legyűrnöm, de sajnos közel sem volt annyi időm, hogy a sztori végére érjek. Lassan, de magabiztosan haladok, átadom magam a DLC élményének.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)