Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Astro Bot és Harry Potter: Quidditch Champions

|

Cuki robotokat irányítunk és a varázslók kedvenc sportját űzzük a hétvégén.

Hirdetés

Nincs mese, búcsút kell venni lassan a nyártól, hétfőn már az egyetemek is elstartolnak, de ez a hétvége még simán lehet a pihenésé és a kikapcsolódásé. Meg persze a videojátékoké, amelyek frontján egy hosszabb uborkaszezon után végre bőven van miből válogatni. A GS csapata alább el is meséli nektek, hogy náluk most épp milyen játékok az aktuális favoritok.

HP - Kicsimmel végtelen Astro Botozásokban vagyunk, sajnos félbe is hagytam a Star Wars Outlawst, pedig lenne még ott tennivalóm, de hát a cuki robotok űrkalandja most jobban leköt, mit csináljak?

Paca - Pörög még az Astro Bot, nem nyugszom, amíg ki nem maxoltam, de már közben a Quidditch Champions is mozgat, és érkeztek még játékok, amikről egyelőre nem beszélhetek, sőt, vasárnap távoli tájak felé veszem az irányt, hogy egy sajtóeseményen nézzek meg egy nagyon izgalmas, megjelenés előtt álló játékot. Mozgalmas napok jönnek.

Hirdetés

Chava - Egy darabig még biztosan le fog kötni a Warhammer 40,000: Space Marine 2 multija, de mellette elkezdtem felkészíteni egy új karaktert a Starfield pár hét múlva esedékes kiegészítőjének érkezésére. Eddig csupa jót olvastam a Shattered Space-ről, roppant kíváncsi vagyok az előzetesekben emlegetett horrorisztikus atmoszférára. 

Csirke - Nagyon csábít a Warhammer 40,000: Space Marine 2, de még az Outlaws és a Wukong kimaxolása pörög, csak szépen, sorban lehet haladni. 

Szada - 90 százalékkal olcsóbban kínálta a Steam a Kingdom Come: Deliverance-t, én pedig nem tudtam ellenállni egy ilyen ajánlatnak, főleg, hogy a Royal Editiont potom 4 euróért húzhattam be, ami kevesebb, mint egy mozijegy ára. Szóval a terv az, hogy elmerülök a cseh Warhorse Studios középkori játékban és talán sikerül beszippantania annyira, hogy türelmetlenül várjam a folytatást, ami 2025 februárjában jön. 

kristfvarg - Hatalmas meglepetés számomra a Harry Potter: Quidditch Champions, még annak ellenére is, hogy sosem tartoztam a franchise keményvonalas rajongói közé. Kell egy kis idő, mire az ember ráérez az irányításra és a megfelelő taktikákra, de némi gyakorlás után piszok izgalmas és intenzív meccseket lehet játszani. Nyilván nem kviddiccsel fogom tölteni az év hátralevő részét, de egyelőre nagyon jól szórakozom vele. 

Kivi - Belevetem magam én is az Astro Bot világába, de nem feledkezem el a Monkey Kingről sem, úgyhogy néha felváltom a hátradőlősebb, nyugodtabb platformert a kínai mítikus figurák püfölésével a Black Myth: Wukongban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)