Hirdetés

Ezzel játszunk a hétvégén: Age of Mythology: Retold és Kingdom Come: Deliverance

|

Királyok és életre kelt mitológiai alakok társaságában próbáljuk átvészelni a kánikulát.

Hirdetés

Lassan véget ér a gamescom, így végre kiszellőztethetjük a fejünket, és feldolgozni a rendezvényen látottakat, valamint a hét folyamán megejtett bejelentéseket. Ennek az egyik legjobb módja - és a hőség elviselésében is segít -, ha vízparton verünk tanyát, de az sem rossz, ha otthon temetkezünk valamelyik játékban. Bőven van miből választani.

Paca - Elhúzok vízpartra pihenni, de viszem magammal a ROG Ally X-et, hogy azon pörgessek ezt-azt, amikor épp nem társasozunk (főleg Pandemic Legacy 2. évad, amit megvettünk még egyszer, mert annyira tetszett, meg a Scout, ami nekem az év egyik legjobb kártyajátéka).

Csirke - Javában nyúzom a Star Wars Outlawst, hogy hétfőn tudjam szállítani nektek a tesztet. Húzós menet lesz, de mindent megteszek az ügy érdekében. 

Hirdetés

Chava - Két dolog is történt, ami miatt pár napig szüneteltetem kalandozásaimat a Dragon Age: Inquisitionben: egyrészt muszáj kipróbálnom a Starfield vadonatúj terepjáróját, másfelől pedig nem tudok ellenállni az épp ingyenesen játszható Kingdom Come: Deliverance sziréndalának.

Hunter - Mire ezeket a sorokat olvassátok, addigra remélhetőleg befejeztem a Concord tesztet, ami azt jelenti, hogy a hétvégém szabad lesz a Guild Wars 2-höz. Amíg várom a WoW kiegészítő indulását, addig elmerülök a GW2 új tartalmaiban.

Szada - Mire ezeket a sorokat olvassátok, addigra Hunter remélhetőleg befejezi a Concord tesztet, én pedig nyakig merültem már az Age of Mythology: Retoldban. Az eredeti változatot imádtam annak idején, így a nosztalgiától megrészegülve vizsgálom meg, mennyit fejlődött ez a klasszikus. 

kristfvarg - Miközben a nosztalgiától megrészegült Szada nyakig elmerül az Age of Mythology: Retoldban, én folytatom a gyötrelmesen nehéz Hollow Knightot. Bármennyire is nagy kihívást jelent néhol a játék, piszok érdekes és hangulatos a világa; legalábbis engem pillanatok alatt beszippantott. Eddig picivel több mint 10 órát sikerült belepakolnom, de nagyon élvezem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)