Hirdetés

Ezekkel a játékokkal búcsúztatja júniust a Game Pass Xboxon és PC-n

|

Kiderült, hogy milyen címekkel gyarapszik a Game Pass katalógusa a hónap hátrelévő részében.

Hirdetés

Hiába reménykedtünk benne, a nemrég megtartott Xbox Games Showcase sem hozott áttörést a Game Pass-es Activision- és Blizzard-játékok ügyében. Továbbra is magányosan árválkodik a Diablo IV a katalógusban, illetve annyit tudunk, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 biztosan bekerül majd a megjelenése napján, arról viszont, hogy mi a helyzet a régebbi címekkel, még mindig nem esett szó.

Mindazonáltal a tartalomválaszték bővülésére nincs hatással a késlekedés, a redmondiak havi két alkalommal - előbb a hónap elején, majd a hónap közepén - nyilvánosságra hozzák terjedelmes blogbejegyzések formájában, hogy milyen újdonságok érkeznek, és mely címektől kell búcsút venniük az előfizetőknek, 30-án például ez az öt játék távozik, július 5-én pedig a Cricket 22 kerül sorra.

Hirdetés

Az első hullámban olyan alkotások csatlakoztak, mint a JRPG-k kedvelőinek szánt Octopath Traveller és folytatása, a horrorrajongókat célzó The Callisto Protocol, de az újdonságok között találjuk a ma debütáló Still Wakes the Deepet is, amit rövidesen további játékok követnek. Mutatjuk:

Game Pass újdonságok 2024. június

Június 19.

  • My Time at Sandrock - PC, konzol, felhő

Június 20.

  • Keplerth (PC)

Június 25.

  • EA Sports FC 24 (EA Play) - PC, konzol, felhő

Június 26.

  • SteamWorld Dig - konzol, felhő
  • SteamWorld Dig 2 - PC, konzol

Június 27.

  • Robin Hood - Sherwood Builders - PC, Xbox Series X|S, felhő

A Microsoft most sem feledkezett meg azokról az előfizetőkről, akik a legdrágább Xbox Game Pass Ultimate csomagot választották. Hálája jeleként mától behúzhatják a Smite: Summer Sizzle Pack és a Monster Hunter Now: New Season Bundle tartalmi csomagokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)