Hirdetés

Ez nem fog mindenkinek tetszeni: fizetős Season Pass kerül az EA Sports FC 25-be

|

A rajongók nem igazán örülnek az erősen lehúzás szagú döntésnek, így a játék fejlesztői próbálnak megnyugtatni mindenkit.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy az Electronic Arts kifejezetten jól viselte a FIFA licensz elvesztését, és bár ennek következtében névváltásra kényszerültek, a tavalyi kiadott EA Sports FC 24 továbbra sem talált érdemi kihívóra. Igazi legendákkal a borítóján érkezik az idei felvonás, a szeptemberben megjelenő EA Sports FC 25, amely számos izgalmas újdonsággal próbálja meggyőzni a rajongókat arról, hogy idén is érdemes jegyet váltani a focis mókára.

Persze ezek között akad azért fekete leves is: az amúgy sem olcsó árazása ellenére (30 ezer forint lesz az alapjáték), egy fizetős Season Pass is az EA Sports FC 25 részét képezi majd. A bérlet elvileg három játékmódban (Ultimate Team, Karrier mód, Klubok) nyújt majd különböző bónuszokat a játékosoknak.

Az EA Sports FC 25 Ultimate Team módjának producere, Karthik Venkateshan elhintette, hogy az ingyenes szint az idei felvonásban az EA Sports FC 24-ben látottakhoz hasonlóan fog működni. Azt állította, hogy a "Premium Tier Pass" egyfajta extra lesz, amit az ingyenes bérleten felül tesznek majd elérhetővé.

Hirdetés

Richard Waltz, az Ultimate Team csapatának játéktervezési vezetője továbbá azt is elárulta, hogy a játékosok csak magasabb szinteken tapasztalhatnak majd némi pluszt a prémium fokozatban az ingyenes fokozathoz képest. Állítása szerint a prémium szezonbérletben

"nem lesznek olyan exkluzív jutalmak, amelyek azt jelentenék, hogy ezt mindenképp meg kell vennünk".

A Season Passt egyébként Ultimate Team érmékkel vagy FC-pontokkal lehet majd behúzni.

Az EA Sports FC 25 szeptember 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, illetve az előző konzolgeneráció tagjai (PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) sem maradnak ki a buliból. Érdemes megjegyezni, hogy az Ultimate Editiont előrendelők már korábban, szeptember 20-ától vethetik bele magukat az EA Sports FC 25-be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)