Hirdetés

Ez lesz az It Takes Two fejlesztőinek következő játéka

|

Végre kiderült, hogy egészen pontosan milyen címmel érkezik a Hazelight Studios új projektje.

Hirdetés

A megbízható játékipari szivárogtató, bilbil-kun információi szerint a Hazelight Studios következő játékának címe Split Fiction lesz. A stúdió, amely a sikeres It Takes Two játékot is fejlesztette, már két éve dolgozik az új projekten, amely a címből adódóan valószínűleg osztott képernyős játék lesz - vagy nem, és csak meg akartak vezetni mindenkit.

Josef Fares, a Hazelight Studios vezetője nemrégiben elárulta, hogy a játék címe "S**** ******N" lesz, most pedig a fenti szivárgás alapján végre azt is tudjuk, egészen pontosan mit is takarnak azok a huncut kicsillagozások. Ennél több információval viszont nem rendelkezünk, szóval azért sokkal, de sokkal nem lettünk okosabbak. Ez viszont hamarosan megváltozhat. 

Hirdetés

A pontos részleteket még nem osztották meg a nagyközönséggel, de a stúdió egy különleges bejelentést tervez. A játék leleplezése 2024 novemberében várható, ami egybeesik a Hazelight alapításának 10 éves évfordulójával. 

A Hazelight Studios korábban például a Brothers: A Tale of Two Sons és az It Takes Two játékokat készítette, amelyek nemcsak kritikai, hanem kereskedelmi sikereket is elértek. A stúdió hírneve erősen a kooperatív játékokra épül, és a Split Fiction is valószínűleg követi ezt a trendet, új kihívások elé állítva a játékosokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)