Hirdetés

Ez lesz a következő Blizzard-játék, amelyik bekerül az Xbox Game Passbe

|

A Diablo IV után hamarosan újabb játékát nyúzhatják az előfizetők a legendás stúdiónak.

Hirdetés

Ellentétben azzal, ahogy a Bethesda felvásárlása után tette, a Microsoft nem egyetlen nagy lépésben bővíti havidíjas szolgáltatása katalógusát az Activision Blizzard bekebelezésekor megszerzett címekkel, hanem szép fokozatosan, apránként adagolja az alkotásokat, ráadásul kínosan ügyelt rá, hogy viszonylag friss, legfeljebb pár éves játékokat bocsásson az előfizetők rendelkezésére. Az Activision felhozatalából a Call of Duty: Modern Warfare III-ra, valamint a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyra ugorhatott rá a Game Pass közössége, míg a Blizzardtól egyedül a Diablo IV árválkodik a kínálatban. Ez hamarosan megváltozik, ugyanis szeptember 17-én jön az Overwatch 2.

Hogy micsoda?! - merülhet fel benne teljesen jogosan a kérdés, elvégre a Blizzard multis FPS-e ingyen játszható. Éppen ezért, hogy az Overwatch 2 hozzáadása a katalógushoz többnek tűnjön egyszerű látszatintézkedésnél, azok az előfizetők, akik összekötik Battle.net- és Xbox-fiókjaikat, 30 Mythic Prismmel, valamint 6 skinnel (Cardboard Reinhardt, Turtleship D.Va, Cyberdragon Hanzo, Street Runner Genji, Bee Mercy, Cleric Lifeweaver) lesznek gazdagabbak, de fontos, hogy október 21-éig fel is oldják ezeket a tartalmakat, különben búcsút inthetnek nekik. E jutalmak időszakos jellege miatt azt találta ki a Blizzard, hogy a jövőben további kozmetikai holmikkal, gyorsabb XP-szerzéssel és más előnyökkel is kedveskedik a játékosoknak.

Hirdetés

A Game Pass révén becsatornázott újoncokat egyébként már az augusztus 20-án induló új szezon ( szám szerint a 12.) tartalmai fogadják majd. Egyebek mellett ebben debütál az Overwatch 2 legújabb játszható karaktere, a marslakó Juno, aki egy lendülettel képes kárt tenni az ellenségben és meggyógyítani a társait. Szintén ez a szezon hozza el a Clash játékmódot a Temple of Anubis és a Hanaoka térképekkel egyetemben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)