Hirdetés

Ez az 5 játék kerül ki október végén a Game Pass felhozatalából

|

Megvan a lista, velük novemberben már nem fogtok tudni játszani.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy október második felében milyen játékok kerülnek be a Game Passbe, most már viszont a közmondásos érme másik oldala is ismert, vagyis kiderült, egészen pontosan mik is lesznek azok a címek, amiket novemberben már hiába kerestek majd a kínálatban. 

Nagyon azért nem kell aggódni, óriási nevekről nincsen szó, de persze ettől még érdemes megnézni az alábbi listát, és ha épp ezek a játékok érdekeltek benneteket, akkor van még egy kis időtök arra, hogy rojtosra pörgessétek őket.

Hirdetés

Október hónapot követően tehát a következő játékokat nem fogják elérni az előfizetők: 

  • Frog Detective: The Entire Mystery (felhő, konzol és PC)
  • Headbangers (felhő, konzol és PC)
  • Inkulinati (felhő, konzol és PC)
  • Lonely Mountain's Downhill (felhő, konzol és PC)
  • Mineko's Night Market (felhő, konzol és PC)
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)