Hirdetés

Ez a tiktoker sírokat takarít, de nem mindenki örül ennek

|

Eléggé megosztó lett a takarítós tartalomgyártó új projektje.

Hirdetés

A TikTok manapság már tényleg a világon mindenféle tartalmak otthonává vált, pénztárcabarát tippeket, zenei trendeket és főzési tanácsokat találunk a platformon végtelen táncos és idétlen attrakció mellett. Egy TikTok felhasználó, Kaeli Mae McEwen, aki a The Clean Girl néven is ismert, az utóbbi időben eléggé megosztotta az internetet a videóival, amelyekben random sírokat takarít.

McEwen, aki már 2,7 millió követővel bír a TikTokon és 6 millió feliratkozóval a YouTube-on, folyamatosan posztol takarítással kapcsolatos videókat, legyen szó a ház rendbetételéről, koszos autók mélytisztításáról, vagy éppen közterületi mosdók rendbe tételéről. Legutóbb viszont egy sor olyan TikTok videót tett közzé, amelyben sírköveket takarít el, miközben mosolyog és vidám személyiségét csillogtatja.

Hirdetés

Augusztus 24-én posztolt TikTok videója, amelyben egy "sírt tisztít, már 127 millió megtekintést generált, és a sírtakarító klipjei is több milliós nézettséget hoztak. Az internet népe pedig ahogy azt sejteni lehet, megosztott a videók kapcsán, sokan vitatkoznak arról, hogy helyénvaló-e, amit McEwen csinál.

@_the_clean_girl

I Cleaned a Random Grave!

♬ original sound - The Clean Girl

Egy másik tartalomgyártó, hopeyoufindyourdad reakcióvideóban bírálta McEwen clickbait stílusú videóit, mondván, hogy azok "rendkívül tiszteletlenek" a sírok és az elhunytak szerettei iránt. Dr. Robyn S. Lacy régész, a Black Cat Cemetery Conversatory társigazgatója is reagált McEwen tartalmára. Ő is elismerte, hogy "csodálatos dolog gondoskodni és megőrizni ezeket a helyeket," de kiemelte, hogy a "hozzájárulás és a megőrzés alapvető fontosságú."

Mások viszont védelmükbe vették McEwent. Egy X-felhasználó, Gravantas így írt: "Ez egy igazán kedves dolog, hogy tisztába teszi a régi és elfeledett sírokat. A világ jobb hely lenne, ha több ember lenne, mint ő."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)