Hirdetés

Ez a mod Star Warsszal keresztezi a Helldivers 2-t, és egyszerűen tökéletes

|

Egy mod repíti el az Arrowhead Game Studios játékának katonáit a messzi-messzi galaxisba.

Hirdetés

Az utóbbi idők egyik legfelkapottabb címe lett a Helldivers 2, amely szépen gyűjtögette a pozitív felhasználói értékeléseket, azonban a játék térképein zajló ádáz küzdelem átszivárgott a valóságba is, amikor a Sony magára haragította a PC-s tábort. Történt ugyanis, hogy a vállalat a Valve platformján közölte, kötelező lesz a Steam-fiókot összekötni egy PSN-fiókkal.

A felháborodott játékosok elkezdték lepontozni a játékot, majd még nagyobbra dagadt a balhé, amikor a Sony 180 országban állította le a PC-s Helldivers 2 értékesítését. A vállalat az elmérgesedett helyzetet látva kihátrált a korábbi döntése mögül, amire a közösség azzal reagált, hogy pozitív értékelésekkel rázta helyre a Helldivers 2 steames átlagát, de a terjesztéssel kapcsolatos korlátozások továbbra is fennállnak, és a PC-s Ghost of Tsushima kapcsán is van miért félni.

Hirdetés

Ennyi kellemetlenség után ránk fér valami szívmelengető, és mi más is lehetne az, mint egy jófajta mod. Noha a Helldivers 2 az 1997-ben bemutatott Csillagközi invázióra hajaz, egy Toasted nevű modder és csapata megoldották, hogy olyan legyen az Arrowhead Game Studios játéka, mintha egy másik kultikus sci-fibe (tudjuk, űropera!), a Csillagok háborújába csöppentünk volna.

A helldivereket a Star Wars: A klónok háborúja sorozat 501. légiójának tagjaira cserélték, köztük olyan közkedvelt karakterekre, mint Rex, Cody és Hunter. A mod emellett az automatonokat a szeparatisták droidhadseregére váltotta le, és még a hatalmas űrhajókat is úgy alakították át, hogy azok a Star Wars csillagrombolóira hasonlítsanak. Sajnos nem egy nagy volumenű modról van szó, így ne várjátok azt, hogy a skineknél többet kaptok a mod által, de így is jó móka lehet:

A Helldivers 2 Star Wars modcsomagja még nem elérhető, valamikor a közeljövőben érkezhet meg. Toasted szerint a modok még nem működnek konzisztensen minden bolygón és nehézségi szinten, ezért ki akarják kalapálni a hibákat, mielőtt a nyilvánosság elé tárnák. Addig is külön-külön, folyamatosan dobják majd fel a Nexus Modsra az 501. légió skinjeit és más skineket, mielőtt mindet összevonná egybe.

A közösség felé tett gesztusként pedig a modok elkészítéséhez használt eszközöket is felpakolják majd, hogy mások is saját alkotásokkal készülhessenek. Nem biztos, hogy a fájlokkal való bíbelődés nem jár kitiltással, így érdemes lesz saját felelősségre próbálkozni majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)