Hirdetés

Ez a mod horrorjátékot csinál a The Witcher 3-ból

|

Geralt új varázserőt kap ebben a különleges modban.

Hirdetés

Az élőhalottak különböző változatos formái nem idegenek a The Witcher 3 világától, ugyanakkor eddig Ríviai Geralt leginkább csak harcolt ellenük, az fel sem merült, hogy irányítsa is őket. Ez új mod azonban pontosan ezt teszi lehetővé a játékban.

A "Trophy Necromancy" nevű modban a Geralt oldalán harcoló élőhalott lények ugyanúgy tapasztalatot szereznek, mint mesterük, és annál erősebbek lesznek, minél több ellenséget sikerül megölniük.

Hirdetés

A nektromanta erőket végtelenül egyszerűen meg lehet szerezni ebben a modban, gyakorlatilag egy könyvet kell csak megtalálna a "Necromancy, the forbidden magic" nevű küldetésben. Eztán a varázskönyv mellett már csak egy trófeára van szükség, majd miután mindkettő el lett helyezve egy quick-use sloton, Geralt előhívhatja azt a förtelmet, amit csak akar.

A megidézett élőhalott szörnyek egyes szinten jelennek meg, és csak 30 másodpercig maradnak velünk, de ha szintet lépnek, akkor ez az idő kitolódik. A szinthatáruk Geralt szintjéhez van kötve, tehát minél erősebb a mester, annál erősebbek a kegyencek. 

A modot ide kattintva tudjátok letölteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)