Hirdetés

Ez a hat karakter csatlakozhat legközelebb a Mortal Kombat 1 harcosaihoz

|

Ahogy közeledünk a Mortal Kombat 1 első szezonjának végéhez, sorra érkeznek a szivárgások a jövőbeli tartalmakról.

Hirdetés

Egy jól ismert adatbányász és szivárogtató, interloko beletúrt a Mortal Kombat 1-be, és rengeteg érdekességet talált a kliensben. Nem hivatalos információkról van szó, tehát érdemes mindent óvatossággal kezelni, de bizonyított már a múltban.

Nem lennénk meglepődve, ha sikerrel jósolta volna meg a ránk váró karakterek listáját, ami egyébként 6 nevet tartalmaz. Mellettük új kommentátorok és arénák is érkezhetnek.

Hirdetés

A kiszivárogtatott új karakterek listája a következő:

  • Cyrax
  • Sektor
  • Noob Saibot
  • Ghostface (Sikoly)
  • Conan, a barbár
  • T-1000 (Terminátor 2)

Cyrax, Sektor és Noob Saibot régi vendégei a Mortal Kombat darálójának, Ghostface, Conan és a T-1000-es pedig tökéletesen beleillenek a NetherRealm vendégkaraktereinek sorába (pláne ha belegondolunk, hogy a T-800-as benne volt a Mortal 11-ben). Ami az új arénákat illeti, azokról pontos infókat nem tudunk, de a kommentátorok közé Havik, Noob Saibot, Ghostface, Conan, és a T-1000-es is csatlakozhat.

Az első Kombat Pack végére érve lassan ideje lenne, hogy a NetherRealm bejelentse, mi vár ránk a jövőben. A hivatalos megerősítésig maradnak a szivárgások.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)