Hirdetés

Európába és Ausztráliába is jön a fehér PS3

|

Újabb két internetes bolt kínálatában bukkant fel az Egyesült Királyságban már észrevett 320GB-os fehér PlayStation 3 csomag.

Hirdetés

 

Múlt héten hírt adtunk arról, hogy az Egyesült Királyságban és Írországban forgalmazásra kerül egy 320GB-os fehér PlayStation 3 SKU, azonban most másik két helyen is elérhetővé tették.

Bár a Sony hivatalos bejelentésére még mindig várhatunk, a GameStop.de és az EBGames Australia kínálatában novemberi megjelenéssel előrendelhető a 320GB-os PS3 Slim modell, ugyanúgy két fehér kontrollerrel, mint az UK példány esetében. Az ára megegyezik a többi 320GB-os kiadáséval, azonban extra játék helyett jár a második kontroller. Akinek jobban illene a szobájába egy fehér Sony konzol, annak tehát úgy tűnik elég novemberig várakoznia.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)