Hirdetés

Európa egyik legjobb sprintere hívta futóversenyre IShowSpeedet

|

A tartalomgyártó nemrégiben azt állította, hogy őt senki sem tudja legyőzni, ez pedig Ewa Swoboda figyelmét is felkeltette.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt IShowSpeed nevét kantáló tinik serege lepte el Budapest utcái, ugyanis a felkapott tartalomgyártó legutóbbi stream-körútjának keretein belül Magyarországra is ellátogatott. Rengeteg ember - összességében 2 és fél milliárd néző - volt kíváncsi Speed európai kiruccanására, aki napról-napra emelte a tétet. Az egyik veszélyes mutatványa miatt egy ponton még a YouTube is eltiltotta két hétre a streameléstől.

A minap a lengyel származású, a jelenleg zajló párizsi olimpián is induló sprinter, Ewa Swoboda hívta ki Speedet egy futóversenyre, miután a tartalomgyártó egy korábbi közvetítése során azt állította, hogy őt "senki a világon" nem tudja legyőzni. Tudniillik a szóban forgó élő adás során a nézők arra biztatták Speedet, hogy ha valaha is visszatér Lengyelországba, vegye fel a versenyt a háromszoros fedett pályás Európa-bajnoki érmes Swobodával, amire könnyen lehet, hogy a vártnál korábban kerülhet sor.

Hirdetés

Speed magabiztossága időközben ugyanis Swobodához is eljutott, aki nagyon úgy tűnik, hogy nyitott lenne arra, hogy összemérjék tudásukat. A sprinter elmondta, hogy szüleitől tudta meg, hogy a tartalomgyártó lényegében kihívta őt egy versenyre, amire a futó az alábbi válaszvideóval reagált.

Bár Swoboda nem lát rá sok esélyt, de azért elhintette, hogy az RMF FM versenyének győztesei augusztus 24-én, a lengyelországi Sziléziai Stadionban 100 méteren mérhetik össze a tudásukat vele, "szóval talán még Speednek is van ideje jelentkezni" - mondta Swoboda.

Az általában ugató (a szó szoros értelmében, bár az arcoskodás sem áll tőle távol) streamer egyelőre még nem reagált az invitációra, így nem tudni, hogy végül lesz-e a versenyből valami. Swoboda mindenesetre benne lenne a buliban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)