Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted élőben a 2024-es THQ Nordic Digital Showcase-t

|

Összeszedtük, mit villantott saját online bemutatóján a THQ Nordic.

Hirdetés

Ahogy azt már az elmúlt években megszokhattuk, a THQ Nordic csapata augusztus elején egy Digital Showcase keretein belül mutatja be azokat a készülő játékokat, amelyekre az ő gondozásukban számíthatunk az elkövetkező időszakban. Nem volt ez másként idén sem, mindössze annyi változott, hogy a 2023-as és 2022-es időpontoktól egy picivel korábban, már augusztus másodikán lezavarták az egész bulit.

A legtöbben persze a Titan Quest II és főleg a Gothic 1 Remake előzeteseit várták, de azért ezeken kívül is tudott olyat mutatni a THQ Nordic, ami ilyen vagy olyan okból megemelhette némileg a rajongók vérnyomását. 

Hirdetés

Az igazi előadást most is a Handy Games a pre-show-ja előzte meg, vagyis kisebb kaliberű játékokat leshettünk meg. Ebben egy Handy Games 9000 nevű mesterséges intelligencia (mi más) volt a kalauzunk. 

  • Első körben az derült ki, hogy Trains & Trades címmel érkezik az Oddsparks: An Automation Adventure következő nagy frissítése, még idén augusztusban. Sőt, a játék PS5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni, a demót már most ki lehet próbálni.
  • Rögvest jóval brutálisabb vizekre eveztünk, a Lethal Honor - Order of the Apocalypse következett, ami egy meglehetősen kegyetlen roguelite cím.
  • Eztán a Nordic Way of the Hunter mobilos verzióját nézhettük meg, a szarvasok és egyéb vadak legnagyobb bánatára. 
  • És ha már állatoknál tartunk, belenézhettünk az A Rat's Quest - The Way Back Home-ba, amelyben teknősháton ugráló és más egyéb kalandokba keveredő patkányokat irányíthatunk.
  • Végezetül jött egy régi kedvenc, a Tattoo Tycoon újragondolása. A világ legmenőbb tetoválószalonját kell itt összepattintanunk. 

Este 9-kor aztán jöttek a nagyobb címek is.

  • Kezdésnek egy kétfarkú majmot láttunk ugrándozni egy különleges, fura világban. Ez bizony a The Eternal Life of Goldman, egy szépen megrajzolt akció-platformer, amelyben a vizualitás mindenképp erős pozitívumnak tűnik.
  • Hasonló helyzetben van a korai hozzáférésben már elérhető Space for Sale, amiben egy megkapó környezetben kell boldogulnunk parányi kis űrhajósunkkal.
  • És még mindig a fantasztikus világoknál maradunk, ugyanis a Disney Epic Mickey: Rebrushedban Mickey egeret irányítva kell ügyesen forgatunk egy varázsecsetet, és megmenteni a kis pajtásainkat. 
  • Jóval nagyobb váltás következett, mikor belenézhettünk a Wreckfest 2 előzetesébe. Itt bizony verda nem marad ép, és karosszéria sem marad érintetlen. 
  • Természetesen nem maradhatott ki a bemutatóból a Titan Quest II sem, ami még mindig egy nagyon ígéretes ARPG-nek tűnik. Kérdés, hogy a Diablo IV hamarosan érkező kiegészítője mellett mennyi figyelem jut majd neki.
  • Az igazán nagy durranás persze a Gothic 1 Remake lett, ami a többi játékhoz képest egy jóval részletesebb bemutatót kapott. Teljesen bizonyos, hogy azok, akik szerették az eredeti játékot, egyenesen imádni fogják annak remake-jét is - és nem csak azért, mert egész jól néz ki, ezt az Unreal Engine 5-től el is várja az ember. A játék ugyanis nem csak megszépült, hanem bővült és komplexebbé is vált, szóval a keményvonalas rajongók is találni fognak benne egy csomó újdonságot.
  • Mintegy levezetésként aztán még megnézhettük a Way of the Hunter friss előzetesét is, tele cuki kis vagy épp nagy állatokkal, akiknek nem sok jót ígér a játék címe.
  • A Tarsier Studios még be nem jelentett új játékának trailerében felbukkanó, felnyitott hasú óriásmalac mondjuk a világ összes vadászával is el tudna bánni, legalábbis első ránézésre. A további részletekre augusztus 20-án számíthatunk. 
  • Végezetül jött a meglepetés: nagyon úgy néz ki, hogy érkezik a következő Darksiders! De ennél többet egyelőre még sajnos nem tudunk.

A teljes showcase-t alább tudjátok visszanézni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)