Hirdetés

Erősen indított a The First Descendant, a Steam legnépszerűbbjei között áll

|

A The Division, a Destiny és a többi szolgáltatásalapú lövölde ihlette a Nexon új sikerjátékát.

Hirdetés

Gurulj odébb Helldivers 2, megérkezett a The First Descendant! A Nexon új, ingyenesen játszható looter-shootere szépen lassan átveszi a többi szolgáltatásalapú lövölde helyét a népszerűségi listában. A június 30-án indult játék a hír írásának pillanatában hetedik helyen áll a Steam 100 legtöbbet játszott címeinek listáján. Lehagyta mind az Arrowhead titánját, mind a Destiny 2-t, és az elmúlt 24 órában elérte a 229 257-es játékosszám csúcsot.

Ez persze csak a steames adatokat tükrözi. A játék ingyenesen elérhető Xbox One-on, PlayStation 4-en, Xbox Seires X/S-en és PlayStation 5-ön, így nyilván jóval többen játsszák a The First Descendantet, mint amit a Valve platformján láthatunk. Ettől függetlenül egy vadonatúj IP első szárnypróbálgatásai biztatóan indultak, és még csak az előszezonban tart a sztori.

Hirdetés

A fejlesztők ígérete szerint 5 héten belül jön a következő nagy frissítés, amiben érkezik egy új Descendant, egy új Colossus, egy új dungeon és egy új fegyver. A játék jelenleg is rengeteg tartalmat kínál a műfaj szerelmeseinek, és egy fillért sem kell fizetnünk az alapvető hozzáféréshez. Battle Pass persze van azoknak, akik hobbiként szeretnék nyúzni a The First Descendantet a következő hetekben.

Ti kipróbáltátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)