Hirdetés

Apró, de fontos fejlesztést kapott az Epic Games Store

|

Mostantól sokkal könnyebben vásárolhattok ajándékokat a barátaitoknak.

Hirdetés

Kívánságlistákat már hosszú ideje használhatunk a legtöbb digitális áruházban, a Steam, a GOG, az Origin, de még a Windows Store is rendelkezik ezzel a funkcióval. Az Epic Games Store eddig ebben a tekintetben (is) kakukktojásnak számított, de mostantól fogva már más a helyzet. 

Hirdetés

Megkapta ugyanis a Epic Games digitális piactere is a wishlist opciót - ez a lehetőség gyakorlatilag azt jelenti, hogy felpakolhatunk hőn áhított címeket egy listára, ezzel pedig tulajdonképpen az a célunk, hogy az adott játékokat valaki más vegye meg nekünk. A pajtások tehát így tudnak kedveskedni egymásnak, ha esetleg nem lenne ötletünk arra, mivel lepjék meg a cimborákat. 

Az egyes játékoknál a "BUY NOW" felirat melletti kis szívecskét kell bekattintatnotok, ha fel szeretnétek pakolni egy címet a kívánságlistátokra. A jövőben az Epic Games szeretné tovább bővíteni ezt a funkciót, számíthatunk például szűrési lehetőségekre és e-mail értesítőkre is, de ezek egyelőre még nem képezik a wishlist részét. Jó munkához idő kell, ahogy mondani szokás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)