Hirdetés

Ennyi volt: még a héten lelövik a Concordot

|

A Sony sem tagadja, hogy vannak hibái a játéknak, és nem most kellett volna kiadni.

Hirdetés

Miután arról lehetett hallani, hogy mindössze 25 ezer példány kelt el a Sony legújabb játékából, várható volt, hogy a kiadó valamit lépni fog. Az ingyenessé tételre előbb tippeltünk volna, mint a teljes lekapcsolásra - az még a sikertelenebb címeknél is ritkán történik meg, hogy pár héttel az indulás után már le is állítják a szervereket. 

Márpedig a Concordnak szeptember 6-án, 10 nappal indulása után már vége is, és mindenki, aki megvette, visszakapja a pénzét. Ezt Ryan Ellis, a játék rendezője jelentette be a PlayStation Blogon keresztül, egyúttal megköszönve a támogatást, amit az "elhivatott közönségtől" kaptak.

"Míg az élmény sok eleme rezonált a játékosokkal, azt is be kell látnunk, hogy mások nem úgy sültek el, ahogy terveztük. Ennek következtében úgy döntöttünk, szeptember 6-án lekapcsoljuk a játékot, és megvizsgáljuk a további lehetőségeket."

Hirdetés

A játékot már nem árulják. Aki a PlayStation Store-ban vagy a PlayStation Directen keresztül vette meg, annak 30-60 napon belül visszaadják a pénzét, a PC-s vásárlók néhány napon belül értesítést kapnak majd a Steamtől vagy az EGS-től, ami megerősíti a visszatérítést, a bolti példányok vásárlói pedig abban az üzletben érdeklődhetnek, ahol megvették a Concordot.

A szövegezés alapján nem kizárt, hogy idővel valamilyen formában visszatér még a játék, de egyelőre kukázták, úgyhogy muszáj lesz mind a pár száz máig kitartó játékosnak más elfoglaltság után nézni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)