Hirdetés

Elvileg ennyi hely kell majd az új Astro Bot játéknak

|

Kiszivárgott, mennyi helyet kell felszabadítanunk.

Hirdetés

Nemrég lehetőségünk volt kipróbálni az új Astro Botot, erről Paca részletesen írt pár napja. Cikkében megosztotta veletek személyes tapasztalatait, de persze vannak olyan paraméterek, amiket ő sem tudhatott. Ilyen például a játék pontos mérete, vagyis az, hogy mennyi helyen fog majd terpeszkedni az új móka. 

Nos, egy friss szivárgásnak hála elvileg mát tudjuk a pontos számot, ami hatalmas növekedést is jelent egyben az előző részhez képest. Az Astro's Playroom ugyanis 11GB-ot igényelt, a Genki nevű szivárogtató szerint viszont az új résznek már 66GB fog kelleni.

Hirdetés

Már csak ebből is érezhető persze, hogy az új Astro Bot egészen más kaliberű és léptékű lesz, mint az Astro's Playroom.

Az új részben az ígéretek szerint több mint 150 cameóra számíthatunk majd a PlayStation konzolcsalád teljes múltjából, már csak ezért is érdemes lesz majd ránézni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)