Hirdetés

Elszaladt a ló Rockstarral a PC-s Red Dead Redemption árazásánál

|

Majdnem annyit kell fizetni egy 14 éves játék portjáért, mintha vadonatúj lenne.

Hirdetés

Egy örökkévalóság telt el azóta, hogy a szerkesztőségünkben többen is láttuk azt a dokumentumot, amin szerepelt a PC-s Red Dead Redemtion terve az L.A. Noire-é mellett, ám míg a nyomozós kalandot tényleg átültette a Rockstar erre a platformra is, addig a világ második legjobb westernjátéka (az első a Red Dead Redemption 2, ha netán kérdés lett volna) a konzolosok privilégiuma maradt.

Néhány napja aztán olyasmi történt, amiről sokan már le is mondtunk, a Rockstar megejtette a hivatalos bejelentést, október 29-én végre PC-re is megjelenik John Marston karaktere köré szőtt vadnyugati eposz, méghozzá a zombis Undead Nightmare kiegészítővel együtt.

Hirdetés

Bár kap egy kis grafikai tuningot, azért látszik rajta, hogy nem új játék, és ennek megfelelően a gépigénye egyáltalán nem vészes. Továbbá azt is hozzátehetjük a PC-s pajtások megnyugtatásául, hogy a sztori, az alakítások, a hangulat és a játékmenet, azaz a teljes élménycsomag még ma is patent. Az egyetlen ok, amiért nem lehet teljes az öröm, hogy a Rockstar úgy gondolja, ezért simán elkérhet majdnem annyit, mint egy friss címért.

Kapaszkodjatok meg, a kevéssel ezelőtt frissült steames aloldalon 49,99 eurós, azaz 20 ezer forintos árcédula fityeg a Red Dead Redemptionön. Szerintetek indokolt ez az összeg, vagy sokalljátok? Írjátok meg kommentben!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)