Hirdetés

Élő adásban talált hullát a youtuber, Logan Paullal ellentétben helyesen tudta kezelni a helyzetet

|

Az eset Dél-Koreában történt, de mielőtt megkörnyékezne benneteket a déjà vu, ennek vállalhatóbb vége lett.

Hirdetés

Egy dél-koreai videós és haverja "urban exploration" tartalmakat gyártanak. Ezekben a videókban bemennek elhagyatott épületekbe, vagy bejárnak ijesztő utcákat, hogy megnézzék, mit találnak ott. A Dosawoochi néven működtetett csatorna mostanra 92 000 feliratkozóval rendelkezik, Jeon Woo-chi és pajtása videói 20 000 körüli nézőszámot hoznak össze átlagosan. A legutóbbi "kalandjuk" viszont sajnos nagyobb hírnevet hozott nekik, mint szerették volna.

Július 30-án a páros Kangvon tartományban járt, ahol egy elvileg elhagyatott villát akartak megnézni. A két telket elválasztó utcán találtak egy fehér autót, ami csak ott parkolt, látszólag minden ok nélkül. A srácok láttak bent egy embert, de furának érezték a helyzetet, ezért bekapcsolták az élő közvetítést. Arra nem voltak felkészülve, hogy valójában mennyire problémás a szituáció.

Hirdetés

A fiúk elkezdtek kopogtatni az ablakon, de semmi válasz nem érkezett. Kihívták hát a felelős szerveket, akik aztán egy tűzoltó osztag segítségével feltépték az autót. A járműben egy holttest feküdt.

Logan Paul 2018-as kirándulásával ellentétben itt nem volt ökörködés és röhögcsélés: a fiúk úgy intézték a helyzetet, ahogy kellett. A csatornán megtekinthető egy videó "Az elhunyt nyugodjék békében" címmel, melynek felvételein gondosan kitakarták az érintett személyt.

A kommentek elismerően beszélnek a Dosawoochi párosáról, mondván, hogy "véletlenül ugyan, de helyesen cselekedtetek" és sokan megköszönték a srácoknak a helyzet kezelését. Borzalmas szituációba kerültek, de ők legalább tudták, hogy hogyan kell ezt lereagálni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)