Hirdetés

Lehúzza a rolót az Xfire

|

A mai nappal megszűnt az Xfire kliens támogatása és a közösségi oldal üzemeltetése. Ha volt fent tartalmatok, azt gyorsan kérjétek le.

Hirdetés

Az Xfire egy egyszerű chat klienssel startolt el 2003-ban, és az évek során egyre több funkciót kapott. Annak idején ez volt a menő a komoly játékosoknál, és még én is emlékszem, hogy ezzel mértem a játékidőt, amikor még a Steam ciki volt.

A kliens mögé streaming oldal, videómegosztó, képmegosztó, és egy közösségi platform is kiépült, de sajnos úgy tűnik, hogy már nem tudta tartani a versenyt az olyan óriásokkal, mint a Twitch. A mai nappal az Xfire vezetősége úgy döntött, hogy minden erőforrásukat az Xfire Tournament platformja felé terelik, és ezzel kihúzzák a kábelt a klasszikus Xfire kliens és közösségi oldal alól. Egy kicsit szomorkodunk, de mind sejtettük már, hogy lassan ez is eljön.

Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek rengeteg videója és képe porosodott az oldalon, de szerencsére ezeket még le lehet kérni. Jelenleg ezen a linken keresztül állhattok sorba, hogy letölthessétek saját tartalmaitokat a szerverről. Elég hosszú várakozási időre kell számítani.

Kinek milyen kellemes emlékei maradtak az Xfire platformjával kapcsolatban? Ti mire használtátok a klienst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)